Canım benim kahramana baktım internette bulamadım .. Ben hep soft bir oda istiyorsun mavili bejli kremli duvar kağıtları yaptırdım. Kimi çizgii kimi puanlı .. Karyolanın uzun tarafını duvara ortaladık ve cibinlik taktık.. Cibinliğin iki tarafına bizim kahramandan koyduk . Halısı asimetrikti mesala yani kare veya diktörtgrn değil o kahramanın o resminin tamamen kesilmiş halimgibi düşün, yün iyi ir halıydı ama çok buyuk degildi mesela ona ragmen 500 liraydı 2 sene once.. Mesela yine orda ressam boyama nevresimler var özellikle kızlara muaazzam oluyor benim oğlum oldugu için istemedim. Aynı şekilde ressam boyama uyku seti de var o karyolaya yaptırdıklarımızdan! Rustik perde yaptırdım ben ahşap çubuğa mesela perdelerin yanlardakş bağlama kumaşlarına da o minik aıcıklardan koyduk:) ya ben çok özendim herşeyine ama mobilya düz kırık beyazdı. Mobilyada hiç karakter istemedim boğmasın diye sadece aksesuarlarda kullandık. Kristal taşlı bir avize taktık o da çok güzel oldu krem rengi 3 şapkalı.. Oda takmı 4,5 tu aksesuarlarla beraber 8 i falan buldu ama herşeyi içinde yani perdesinde. Duvar kağıdına halısından uyku setine hatta bebek sepetine kadar. İşte biraz biz biraz anneanne biraz babaanne yaptıkdık.