Dismenore (Sancılı adet)

sweet_dreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
43
0
86
Adana
Kızlar dismenore tedavisi olan var mı?.. defalarca doktora gittim bi sorunum olmadığını söyledi fakat üst üstte ilaçlar içmesem (6saatte 1 bazende üst üste 2 tane içince anca kesiyo) ağrılardan kurtulamıyrm. 1.AŞAMA TEDAVİDE "Kullanılacak ağrı kesiciler "nonsteroid anti inflamatuar analjezikler" adı altında gruplandırılan ve ağrı kesme dışında iltihap giderici özellikleri de bulunan ağrı kesiciler olmalıdır" diyor jinekologlar. Doktoru bu ağrı kesicilerle tedaviye başlatan biri var mı???? :1no2:

gecmıs olsun.bende agrılı gecırenlerdenım oylekı bı kac sene oncesıne kadar acıllerde serum yıyodum. evlenınce gecer dedıler gecmedı,dogur gecer dedıler yıne gecmedı. ılk 2 gun gunde 3-4 ılac almadan ayakta duramıyorum.
su an bebegımı emzırdıgım ıcın ılac ta alamıyorum dogru duzgun. dogumdan sonra 3 kere adet oldum ve cektıgım agrıyı sen dusun. ne ılac bısey oturup cekıyorum. yatıp dınlenemıyorum da kızımdan dolayı. zar zor duruyorum ayakta...
Allah yardımcımız olsun arkadasım cok zor bilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…