• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişlerinizi beyazlatmak istiyorsanuz bu yzımı okumanızı tavsiye ederim

zehra11111

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
42
2
6
34
Bilecik
kızlar öncelikle dişelerinizi beyazlatmak için kullanmaya çalıştığınız o sodalar limonlar ve kabartma tozları hepsi hikaye onlar dişlerinize zarar verir sadece yazık etmeyin şu güzelim dişlerinize acısı fena çıkar ilerde benden sölemesi:6:

benimde dişlerim sarı gibiydi bende arkadaşlarımın tavsiyesiyle sensodyne diş macunu kullandım inanın düzenli kullanımda farkı görüceksiniz ayrıca ben soğuk bişiler içerken dişlerimin sızlamasından da şikayetçiydim gittim aldım bu diş macununu denemekten ne olacak dedim ve faydasını gördüm yemek yedikten 1 saat kadar sonra fırçalyın dişlerinizi günde en az 2 kez fırçalayın farkı sizde görüceksiniz ben gördüm çünkü :9::16:

bende onu kullanıyorum ama ne biilim sanki tam beyaz yapmıo gibi geldii bana parodontax denim diorum bide ben sensody gri renkte olanınımı kullanıosun beyazlatmak için olanı cok sigara içtim şimdi bıraktım dişlermi beyazlatmk için ugrasıorum

bende onu kullanıyorum ama ne biilim sanki tam beyaz yapmıo gibi geldii bana parodontax denim diorum bide ben sensody gri renkte olanınımı kullanıosun beyazlatmak için olanı cok sigara içtim şimdi bıraktım dişlermi beyazlatmk için ugrasıorum

Paradontax genellikle diseti rahatsizligi olan hastalar icin kullanılır. Özellikle beyazlatmak için alacaksaniz faydasi olacağını düşünmüyorum.

evet gri renk:1:dişlerini doktora gidip beyazlattıran biriyle konuştum memnun değildi temizlemek için diş aralarını falan diş oynuyomuş iyi olmadı keşke beyazlatmasaydım dedi bilmiyorum kendim yaşamadığım için:50: ama belki doktoruna grede değişebilir:49::46:

Back