• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dislerimmm

battaniyem kareli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
91
72
3
31
Merhaba bayanlar siteyi uzun zamandir takipteyim ve bir derdim var
Dislerim
Dislerime her turlu bakim yapiyorum arayuz fircasi dis ipi her sey ama curuyor catir catir iltihaplaniyor ve kanal tedavisi yaptirdim defalarca ee oyle olunca disin rengi kayboluyor
On dislerimin sekli cok guzel ama dis renklerim degisti kaplama sart zirkonyum veya metal destekli porselen dis yaptirip memnun kalan var mi birde fiyat verirmisiniz
Estetik duruyormu
Ve omru ne kadar tesekkur ederim

Porselen diş tavsiye ederim . Tabi güzel dıruyo ama orjinal kendi dişin gibi olamaz . Benim küçükken ön dişim kırıldı 12 yaşında yaptırdım. Dr altı yıl garanti verdi . Ama 15 senedir kullanıyorum . Memnunum . Şu ana kadar da herkez orjinal sanıyo . :))) zirkinyom da güzel

Porselen diş tavsiye ederim . Tabi güzel dıruyo ama orjinal kendi dişin gibi olamaz . Benim küçükken ön dişim kırıldı 12 yaşında yaptırdım. Dr altı yıl garanti verdi . Ama 15 senedir kullanıyorum . Memnunum . Şu ana kadar da herkez orjinal sanıyo . :))) zirkinyom da güzel
Altindan metal bir goruntu yok degil mi iki kaplamam var arka dislerimde ya cok kaba duruyor ve dipler mor gibi

Tabiki altı metal kendi dişin gibi asla olamaz yooo benim ki mor filan durmuyo ama öyle duranlar var yani ayrıca cok iyi bi dişciye gitmen lazım

iltihaplaniyorsa dis tasi temizligi yapin.
porselende de kendi disini kucultup kaplamiyorlar mi?
kac tane dt . gittim bi kac tane dt. arkadasim var her zaman dedikleri

HER ZAMAN DT ELI DEGMEMIS DIS DAHA IYIDIR INSANIN KENDI DISI GIBI OLMAZ.

bunu soyleyenler dt. hatta bi disim agriyordu kanal yapilmasi lazim ama yapmayalım dediler bozulmasin diye ilacla tedavi oldu. ya da cekip implant yapmayalim deyip sadece kanalla biraktiklari disim oldu ki ben artik bi disimden cok yorulmustum cekelim diye inad ettim ama cekmediler. bunlar kankilerim .

bence dis taşın olabilir. iltihap ondan olur. dis eti altinda dis tasi .

iltihaplaniyorsa dis tasi temizligi yapin.
porselende de kendi disini kucultup kaplamiyorlar mi?
kac tane dt . gittim bi kac tane dt. arkadasim var her zaman dedikleri

HER ZAMAN DT ELI DEGMEMIS DIS DAHA IYIDIR INSANIN KENDI DISI GIBI OLMAZ.

bunu soyleyenler dt. hatta bi disim agriyordu kanal yapilmasi lazim ama yapmayalım dediler bozulmasin diye ilacla tedavi oldu. ya da cekip implant yapmayalim deyip sadece kanalla biraktiklari disim oldu ki ben artik bi disimden cok yorulmustum cekelim diye inad ettim ama cekmediler. bunlar kankilerim .

bence dis taşın olabilir. iltihap ondan olur. dis eti altinda dis tasi .
Dis tasim yok cok sukur icten iltihalnayor en son iltihaplandiginda yuzum taninmaz haldeydi canim burnum sisti goz altlarim morardi ve 10 gun ne acilar cektim dr eger kanal olmazsa tekrarlar deyince mecbur kaldim
En on dis birde cektirmek istemedim tabiki insanin kendi disi gibi olmuyor ama rabbim banada bu derdi vermis catir catir curuyor dislerim genetik iste

Dis tasim yok cok sukur icten iltihalnayor en son iltihaplandiginda yuzum taninmaz haldeydi canim burnum sisti goz altlarim morardi ve 10 gun ne acilar cektim dr eger kanal olmazsa tekrarlar deyince mecbur kaldim
En on dis birde cektirmek istemedim tabiki insanin kendi disi gibi olmuyor ama rabbim banada bu derdi vermis catir catir curuyor dislerim genetik iste
Ben 10 yıldır ön 4 dişimde metal destekli porselen kullanıyorum. Artık metaller uçlardan hafif görünmeye başladı.ayrıca metal ışığı geçirmediği için fotolarda falan parliyo dişler.. Zirkon daha gecirgenmis.. Ben şimdi zirkon yaptırmayı düşünüyorum..sanada zirkon dedim eğer yaptiracaksan

Back