Dişlerimm kaplama yapılacakk Yardım lütfen

ASCasc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
44
1
36
İçel Mersin
2 yıldan bu yana istikrarlı bir şekilde kaplamaya hayır dedim ama daha fazla ağrıya direncim kalmadı. Aile doktorumuz güvenimde tam ama geçici diş yapacaklarmış. Benimde işim dolayısı ile sürekli konuşmam lazım geçici diş nasıl bişey çokmu çirkin ve konuşmak çokmu zor tecrübeleriniz bekliyorumm... birde zircon metal destekliye göre daha iyi diyorlar fakat çok fiyat farkı var. benm yapılacak 28 dişim var zircon' a 8500 dedi,metal destekliye 3500 dedi. Sizce fiyat nasıl dost kazığı yemiyim. yarın randevum var kesilecek dişlerim acilen fikir verin arkaladaşlar yaaa(

Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

walla fiyat farkını bilmiyorum ama zirkonyum yaptır kesinlikle.. dişlerin sürekli görünecekse üstelik uzak dur derim metallerden. bir süre sonra diş etlerinde bi gariplik oluo.. dahah dogrusu metal görüntüsü gibi bir şey oluo.. bende vardı mesela, su an yok allahtan.. diş için vereceğin paraya da acıma derim..

Merhaba,
Zirkon kaplama estetik olarak metalden daha iyi görünür. Ön dişlerde onu kullanın, azı dişlerde metal tercih edin. metal zirkondan daha dayanıklı olduğu için genelde o önerilir arka dişlerde.
geçici diş kısmına gelirsek, ben geçici dişlerini beğenmiştim. daha doğrusu beklediğim gibi iğrenç değillerdi. gerçi benim dişlerimde çapraşıklık vardı. düzgün göründüğü için mi gözüme hoş geldi bilmiyorum. konuşma güçlüğü çekmedim. çok hafif s lerde peltek çıkıyor ama önemsenecek birşey değil. bir süre sonra da kalmıyor birşey.
geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…