- 30 Ocak 2013
- 29.328
- 43.869
bir fikrim yok ancak geçmiş olsunArkadaslar dislerim cok problemli yas 33 ama agzim dolgular ve kanal tedavileri var dr ırsi de olabilir diyor
Gecen olmadik bir zamanda dolgulu olan disim kırıldı.ve disin buyuk bir kismini kaybettim tek dis kaplama ve kanal tedavisi olacak yada çekim ve implant tabi panoramik film sonucunda baska cürük vs sorunlarda cikti.
Basina kirilma olayi gelen var mi?nasil tedavi ettirdiniz?
Ankara da onerebileceginiz hekim dis klinigi var mi?
Benim gibi disleri ile basi dertte olanlar çözenler var mi lutfen yazin çok canim sıkıldı bilgi ve dertlesmeye ihtiyacim var
Sagolun ...bir fikrim yok ancak geçmiş olsun
Şu an kirilan disime kanal tedavisi ve kaplama yapilmasi gerekiyor .implanti dr da onerdi .bilmiyorum ne yapacagimi eltiniz nerde ankarada miDisinizde kac tane curuk var bilmiyorum implant en saglami
Eğer dışınizde 4-5 çürük varsa implant yaptırın kapkamalarda sağlam dis lerde kesiliyorŞu an kirilan disime kanal tedavisi ve kaplama yapilmasi gerekiyor .implanti dr da onerdi .bilmiyorum ne yapacagimi eltiniz nerde ankarada mi
Malesef ankara da değil yeni rizeye tayini çıktıŞu an kirilan disime kanal tedavisi ve kaplama yapilmasi gerekiyor .implanti dr da onerdi .bilmiyorum ne yapacagimi eltiniz nerde ankarada mi
Curukler var fakat kaplama yada implanta ihtiyaci olan bir dis varEğer dışınizde 4-5 çürük varsa implant yaptırın kapkamalarda sağlam dis lerde kesiliyor
Bu tane dış için kaplamaya hiç bulasmayin implant en sagliklisiCurukler var fakat kaplama yada implanta ihtiyaci olan bir dis var
Implant a uygun dedi mi doktor dişleriniz icin bazı hastaların dışı implant uygun olmuyor mecbur protez yapiliyorBu tane dış için kaplamaya hiç bulasmayin implant en sagliklisi
karbonatli su degil antisepestik gargara yada tuzlu su tavsiye ediliyor evet dış ipi çok önemli dış curumeleri dış aralarında kalan yemek artikları çürük yapiyorAğız bakım suları bir çok doktor tarafından onerilmiyor. Eğer dezenfekte etmek isterseniz karbonatlı Su birebir. Her yemekten sonra diş ipi ile temizlik yapmak çok fayda veriyor. Gece yatmadan önce sabah da kalkar kalkmaz temizlemek diş çürüklerini aza indiriyor... Öğlen arası da bir defa olmak üzere günde 3 defa diye düşünüyorum... Geçmiş olsun
Dusunuyorum bir de guvenilir yer bulmaya calisiyorum tesekkurlerBu tane dış için kaplamaya hiç bulasmayin implant en sagliklisi
Uygunmuş yani olumsuz bisey soylemediImplant a uygun dedi mi doktor dişleriniz icin bazı hastaların dışı implant uygun olmuyor mecbur protez yapiliyor
Cok tesekkur ederik tavsiyelere uyacagimAğız bakım suları bir çok doktor tarafından onerilmiyor. Eğer dezenfekte etmek isterseniz karbonatlı Su birebir. Her yemekten sonra diş ipi ile temizlik yapmak çok fayda veriyor. Gece yatmadan önce sabah da kalkar kalkmaz temizlemek diş çürüklerini aza indiriyor... Öğlen arası da bir defa olmak üzere günde 3 defa diye düşünüyorum... Geçmiş olsun
Ankara diş hekimligin de miÖzeli bilmem de Ankara hastanesinde cem bey vardı bilmiyorum gitti mi orada mı hala. İşinin ehli birisi
75. Yıldaydı ama şimdi baktım ismi yok sanırım gitmişAnkara diş hekimligin de mi
Anladim tesekkurler75. Yıldaydı ama şimdi baktım ismi yok sanırım gitmiş