Dişlerimle basım dertte benim gibi olan var mi?(bi de ankara hekim tavsiyesi)

Bence dis macunlarinin cogu da felaket. Cok guvenmiyorum acikcasi ben dis macunu ureticilerine. Macun mu seker mi belli degil.

rahat kullanabiliyor musunuz ?benim de umudum ışınlı dolguydu ama iki dr da kaplama hatta implant dedi

Benim de bir disim çürümüştü ve dis hekimi fobimden dolayi erteleye erteleye sonunda kirildi eger kullanacak bir dis kalmissa disi kucultup kanal tedavisi yapiyorlar. Ustu de dis renginizle ayni renk kaplama yapılıyor. Görünüş olarak tamamen ayni olsa da hissiyat olarak farkli bir sey oldugunu anlıyorsunuz ama ne fark eder is görüyor iste hic aci sizi olmuyor zaten. Umarim bir an once saglikli dislere kavuşursunuz. Dis temizliginize ek olarak diş ipini de ekleyin bence. Disler aralardan cok çürüyor ve fark edilmiyormus. Ama buyuk oranda genetik kalitima bagli oluyor dis sağlığı ne yazik ki.

Aparati yaptirdim ama bi sure sonra kullanmadim benim de hatali oldugum noktalar çok fazla

Tesekkur ederim dis ipi sart sanirim firça detayli temizlemiyor sonuç da .kaplamayla rahat çigneme saglaniyor mu

Kaplama yapmadı kadın
Porselenden dolgu yaptı, diş şekli verip, ışıklı bir makina ile dondurdu dolguyu, üstü kaplanmadı yani
Bu dolguya 20 sene garanti veririm dedi, şu ana dek bir sıkıntı yaşamadım, kanal tedavisi yapmadı ayrıca, eski dolguyu temizledi sadece, kökü öldürmeyelim dedi

insanların sıkıntılar karşısında verdiği tepkiler farklı olabilir canım
ama çok şükür ki bu tedavisi mümkün olan birşey
Allah sağlık versin gerisi hallolur
Amin .haklisin çözümü olan bi sıkıntı.yasadigim dertler beni oyle bi noktaya getirdiki kendimi çok güçsüz hissediyorum en ufak şey de dagiliyorum resmen

Bence dis macunlarinin cogu da felaket. Cok guvenmiyorum acikcasi ben dis macunu ureticilerine. Macun mu seker mi belli degil.

Katılıyorum.. Mesela eşim dişlerini çok fircalamaz adamın ne ağzı kokuyor nede dişlerinde çürük var. Geçen ay muayene gitti disim çekilecek diye eve geldi bende kızıyorum "dişini fırçalama çekerler benimde çürüğüm vardı ama dolgu ile kurtardılar" diye meğerse öyle değilmiş yirmilik dışı rahatsız etmesin diye çekecekler mis hiç çürüğü yokmuş dış yapısını da doktor çok beğenmiş.

Neden ben bu yaşta o kadar bakım yaparken dişten çekiyorum da bakım yapmayan çekmiyor hayret ediyorum.

ben de arıyorum
2 tane 20lik dişim ameliyatla çekilicek
nereye gitsek?

Implant iyi bi tedavi yontemi ama maliyetli.gule gule kullanin

Implant iyi bi tedavi yontemi ama maliyetli.gule gule kullanin

Yaptıracağınız diğer tedavilerden çok çok yukarda değil fiyat olarak. Bir kanal tedavisine en aşağı 350 tl alıyorlar. İmplant da 1800lerden başlıyor. Karar sizin tabi. Bir de dişiniz tamamen ölmediyse tabi ki implant yapılmaz.

Sende benim gibisin maalesef insanin siniri bozuluyor teravi maliyetide yuksek.bi de o dolgu dusmeleri falann sinir ediyor insani

Diş hekimin minumum zararla çözmüs olayi ışınlı dolgudan hiç bahsetmediler bile
Bir de yirmi sene garanti vermis super valla

rahat kullanabiliyor musunuz ?benim de umudum ışınlı dolguydu ama iki dr da kaplama hatta implant dedi

Açıkçası kanal tedavisinin yapıldığını izlediğimde korkup çektirmek istedim.
Lokal anesteziyle asla uyuşma olmuyo bende fayanamam dedim ama implanttada alerji riski var mecbur böyle oldu çekmediler
Koltuktan kalkarken neistiyosan hemen şimdi bile yiyebilirsin dedi
Hiç bi problem olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…