Neler yaptirdiniz? Bi de hamilesiniz sanirimbenimde dertte ama çözemedim
tedaviler devam ediyor
Beslenmeme dikkat ettigim soylenemez temizlik olarak da iki kez fircalama ve agiz bakim suyu kullaniyorum dislerim yuzunden psikolojim.bozulduCanim beslenme cok etkiliyor disleri. Bir arastir istersen. Seker, bugday falan dis dusmani. Beslenmene dikkat edip duzenli temizliyorsan irsi olabilir.
canım hamilelikten önce 2 tane yirmilik dişimi çektirdimNeler yaptirdiniz? Bi de hamilesiniz sanirim
canım hatırlatmak istemem ama zor zamanlar geçirdin belki ondan dolayıdırBeslenmeme dikkat ettigim soylenemez temizlik olarak da iki kez fircalama ve agiz bakim suyu kullaniyorum dislerim yuzunden psikolojim.bozuldu
Arkadaslar dislerim cok problemli yas 33 ama agzim dolgular ve kanal tedavileri var dr ırsi de olabilir diyor
Gecen olmadik bir zamanda dolgulu olan disim kırıldı.ve disin buyuk bir kismini kaybettim tek dis kaplama ve kanal tedavisi olacak yada çekim ve implant tabi panoramik film sonucunda baska cürük vs sorunlarda cikti.
Basina kirilma olayi gelen var mi?nasil tedavi ettirdiniz?
Ankara da onerebileceginiz hekim dis klinigi var mi?
Benim gibi disleri ile basi dertte olanlar çözenler var mi lutfen yazin çok canim sıkıldı bilgi ve dertlesmeye ihtiyacim var
Agiz bakim suyu ben kullanmiyorum pek. Oil pulling diye bir sey var onu uyguluyorum memnunum. Arastirabilirsin. Dis ipni de tavsiye ederim. Calkalama ile falan gitmiyor bazi seyler.Beslenmeme dikkat ettigim soylenemez temizlik olarak da iki kez fircalama ve agiz bakim suyu kullaniyorum dislerim yuzunden psikolojim.bozuldu
Katiliyorum. Bence de etkisi vardir yuzde yuz olmasa da.canım hatırlatmak istemem ama zor zamanlar geçirdin belki ondan dolayıdır
Hic unutmuyorum ki☺onunla ilgisi yok ama zaten bunalimliydim bi de bunlar cikinca basima iyice daraldim resmen depresyon geciriyorumcanım hatırlatmak istemem ama zor zamanlar geçirdin belki ondan dolayıdır
Bilmiyorum ki olabilir miKatiliyorum. Bence de etkisi vardir yuzde yuz olmasa da.
insanların sıkıntılar karşısında verdiği tepkiler farklı olabilir canımHic unutmuyorum ki☺onunla ilgisi yok ama zaten bunalimliydim bi de bunlar cikinca basima iyice daraldim resmen depresyon geciriyorum
Oil pulling i duymustum belki ise yararAgiz bakim suyu ben kullanmiyorum pek. Oil pulling diye bir sey var onu uyguluyorum memnunum. Arastirabilirsin. Dis ipni de tavsiye ederim. Calkalama ile falan gitmiyor bazi seyler.
Dişim aynen senin disin gibi.kirildi ve sadece yanaga bakan kismda parca kaldi yani disaridan bakinca bisey belli degil.agrim yok ama kanal tedavisi yapilacakmis bir de kafami karistirdilar kaplamanim omru uzun olmaz rahat kullanamazsinndirekt implant yaptir diyeDolgulu dişim kırıldı dışarıda hiç diş minesi yoktu, sadece dişin yan kısmından bir parça kalmıştı ama çekmedi doktorum, üzerine porselen dolgu yaptı, neredeyse 5 yıldır kullanıyorum, bir şikayetim de olmadı. Kökte bir şey olmadıkça kurtarma taraftarıyım demişti.
Doktor tavsiyesi veremiyorum İstanbul'dayım çünkü, geçmiş olsun
Dis sikmak da cok etkiliyor dis sagligini. Onun icin bir aparat var kullaniyor musun? Sonucta sikmanin etkisiyle yuzeyde ne kadar catlak olursa bakteriler icin o kadar ortam olusuyor bence. Uzmanlik alanim degil ama kisisel gorusum bu. Eskiler de soyler zaten dert disi ve saci etkiler diye.Bilmiyorum ki olabilir mi
Dis falan sıkıyorum ama onun dışında ilgisi olabilir mi cok daraldim halende kötuyum