Dişlerimin beyazlamasını istiyorum

dygmlh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
15
0
36
Balıkesir
Bana yardımcı olursanızçok sevinirim dişerii hergün fırtçaladığım halde sarı zaten ten rengim soluk sarı dişlerim iğrenç gözüküyo psikolojim bozulmak üzere bir çare lütfen

Bana yardımcı olursanızçok sevinirim dişerii hergün fırtçaladığım halde sarı zaten ten rengim soluk sarı dişlerim iğrenç gözüküyo psikolojim bozulmak üzere bir çare lütfen

canım kullandığın tuzların sodyum içeriğine içtiğin suyun klor ve sodyum içeriğini kontrol etmelisin bence .

her bireyin saç ve göz rengi gibi kendine has bir diş rengi vardır.mevcut renginizi değiştirebilmeniz için beyazlatma sistemlerinden birni uygulamanız lazım.dişhekiminize beyazlatma uygulaması istiyorum derseniz.mevcut renginizden 3 ton daha beyazına kavuşabilirsiniz.

yha bnm ön dişim hafif kırıldı bakınca öyle belli olmuo ama bnm kırıldığını bilmem yeterlionu düzeltmek istiyorum böle bişey mümkün mü???:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…