Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bana yardımcı olursanızçok sevinirim dişerii hergün fırtçaladığım halde sarı zaten ten rengim soluk sarı dişlerim iğrenç gözüküyo psikolojim bozulmak üzere bir çare lütfen
Bana yardımcı olursanızçok sevinirim dişerii hergün fırtçaladığım halde sarı zaten ten rengim soluk sarı dişlerim iğrenç gözüküyo psikolojim bozulmak üzere bir çare lütfen
her bireyin saç ve göz rengi gibi kendine has bir diş rengi vardır.mevcut renginizi değiştirebilmeniz için beyazlatma sistemlerinden birni uygulamanız lazım.dişhekiminize beyazlatma uygulaması istiyorum derseniz.mevcut renginizden 3 ton daha beyazına kavuşabilirsiniz.