• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerimin beyazlamasını istiyorum

dygmlh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
15
0
36
Balıkesir
Bana yardımcı olursanızçok sevinirim dişerii hergün fırtçaladığım halde sarı :5: zaten ten rengim soluk sarı dişlerim iğrenç gözüküyo :43: psikolojim bozulmak üzere :41: bir çare lütfen:25:

Bana yardımcı olursanızçok sevinirim dişerii hergün fırtçaladığım halde sarı :5: zaten ten rengim soluk sarı dişlerim iğrenç gözüküyo :43: psikolojim bozulmak üzere :41: bir çare lütfen:25:

canım kullandığın tuzların sodyum içeriğine içtiğin suyun klor ve sodyum içeriğini kontrol etmelisin bence .

her bireyin saç ve göz rengi gibi kendine has bir diş rengi vardır.mevcut renginizi değiştirebilmeniz için beyazlatma sistemlerinden birni uygulamanız lazım.dişhekiminize beyazlatma uygulaması istiyorum derseniz.mevcut renginizden 3 ton daha beyazına kavuşabilirsiniz.

yha bnm ön dişim hafif kırıldı bakınca öyle belli olmuo ama bnm kırıldığını bilmem yeterli:47:onu düzeltmek istiyorum böle bişey mümkün mü???:26::26:

Back