dişlerimin arası çok ayrık

MucaHide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
66
2
96
Gaziantep
kızlarr başlıkta da belirttiğim gibi dişlerimin arası çok ayrrık. rahatça gülemiyorum bile. biraz araştırdım doktora gittim laminate venerr önerdi..

G.antep'de bildiğiniz iyi bir diş kliniği var mı???

yardımlarınızı bekliyorumm

Aralik disler icin en saglikli ve ekonomik yontem ortodontridir.Lamine size onermisse daha fazlasini almak icindir.Dis mineni asindirip disini kucultup, disine takma dis takacak; bumudur bir hekimin tavsiyes?
Paragoz doktorlara dikkat etmeli, ihtisas alani lamine oldugundan onu yaptirmak istiyordur.Maksat musteri kacirmamak.Sakin dislerini kestirme yazik olur, her 10-15 yildada yenilemek lagzim arti birsuru dis eti rahatsizligi vs. islemlerin olacak.Lamine doktorlarin bahsettigi gibi mucizevi bir yontem degildir.Aksine dis dusmani bir yontem.Niyemi soyluyorum bende vaktiyle sizin gibi doktora kanip, istedigi islemi yaptirip, sonra bin pisman olanlardanim.Bir musibet bin nasihattan evladir.

Birkaç alışveriş sayfasına baktim da urunu bulamiyorum yardimci olurmusunuz

Dentavizyonda bahadır odabaş var. Ottadontist. Çok iyi kuzenim de gitti aynı sorundan ve şu an inci gibi dişleri. Bahsettiğiniz yöntemi bilmiyoeum ama diş teli takılmıştı o soruna kökten çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…