- Konu Sahibi Sevginingucu
-
arkadaşlar fiyatlar konusunda gerekli açıklamayı yaptım sanıyorum ama benim yaptırdığım işlemi soruyorsanız bana çok değişik fiyat ve malzemeler sundular benim yaptırdığım işin fiyatı 800 tl ama tabiki malzemeye kaliteye göre değişiyor daha ucuzuda var daha pahalısıda yanı
offff 1700 mü ben 1000 civarı diye biliyordum tabi dolar ve euro sağolsun yükselince fiyatlarda artmıştır tabiEvet arkadaşlar bende yaptırmak istiyorum ankarada konya da yaptıran var mi maliyeti ne kadar memnun musunuz ben ankara da ve konya da pek çok yeri aradım tek dişe 1.700 1.500 diyorlar daha uyguna yaptıran yok mu umutlarim tükeniyor
güncel..
bende izmir ya da istanbul da doktor araştırıyorum
memnun kalanlar doktor ismi paylaşabilir mi??
Harika gözüküyor darısı başımıza:)Evet öncelikle dişlerimi küçülttü daha sonra geçiçi bir diş kalıbı yerleştirdi yerleştirdiği kalıpta dişlerimin işlem gördüğünü kimse anlamadı bile daha sonra 1 hafta kadar dişlerimin hazırlanmasını bekledim dişlerim yine aynı yerde labaratuarda zeynep hanım hazırladı. Bu arada doktorum cem erdoğan daha sonra beni 7 inci 8 gun cagırdılar. Dişleriniz hazır diye gittim diş rengini hazırlığını herşeyini yaptılar. Bilmiyorum ki daha ne anlatabilirim sorularınız olursa sorabilirsiniz.
bu arada kesinlikle ağrı sızı hiç bir şey hissetmedim ağrınız sızınız kesinlikle olmuyor bana güvenin sonrasında mutlu dişler kaydirigubbakcemile2
Yaptırdınız mı? Memnun kaldınız mı?Bende yarin ankarada özge asmacik a gidecem bonding icin videoda fotograflarda belli oluyor ön kameradan sanki cenemde bir yamukluk var geceleri de dislerim birbirne carpiyor biraz asinma falan oldu. Discilerden artik korkuyorum ama cok methettiler. Mutlaka oncesi sonrasi fotograf isteyecem burda isteyenlerle paylasacam umarim istedigim gibi olur dualarinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?