Dişlerimi Nasıl Beyazlattım

cicolat

muraşka
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
861
595
323
Merhaba kızlar, yıllardır sapsarı olan dişlerimi 4 günde beyazlattım. Home bleaching sistemini duymuşsunuzdur şu dişçilerin hastalara evde uygulattığı yöntem..dişçiler oldukça pahalı yapıyorlar kendi şehrimde bikaç yerle görüşünce altından kalkamayacagımı anladım, ben de internette arastırmalara koyuldum ve bir internet sitesinden 15% OPALESCENCE PF GEL TEETH WHITENING MINT aldım 60 Tl ye, 4 şırıngadan oluşuyor, 2 şırınga üst dişlere 2 şırınga alt dişlere toplamda 6 günde kullanılıyor, Ürünün yanında yumuşak plak(dişlere uygulama plağı) rica ettim yolladılar, onun kullanımıda cok basit kaynar suya 10 sn batırıp ısırıyorsun ve dişlerini şeklini alıyor, sonra şırınganın 1/3 ünü bu plaga sıkıyorsun, ben geceleri kulllandım 5 saat boyunca, diş hassasiyetim olmadı malum havalar cok sıcak ve buz gibi su içiyoruz herhangi bir sorun yasamadım, şimdiye dek karbonat,tuz, hatta son olarak kabartma tozu önermişti bir arkadas onu bile denedim ama bi sonuc alamadım ne yazık ki , dişçiye danışmadan böyle birşey yapmak riskli olabilirdi belki ama iyi arastırmıstım böyle uygun fiyata bulunca da kacırmadım acıkcası..dediğim gibi kullanım süresi 6 gün ben henüz 4. günümdeyim farkı sizlerle paylasmak istedim kızlar

valla canım dişler böyle sarı olunca kah kah gülüp foto cekilemiyosun, o yüzden elimde dişlerimi aydınlık bir havada cektiğim bir fotom yok, bunu jele baslamadan yakından çekmiştim banyoda, sarı mıdır beyaz mıdır gri midir bilemiyorum, burda ürün satmaya falan mı çalıstıgımı sandın bilmiyorum ama, görüntüleyebildigim kadarını paylastım, durumu olan vardır olamayan vardır, işe yarıyor diye.

Yok canım ürün satmak istediğinizi düşünmedim,dişlerin arasındaki farkı foto renginden dolayı anlayamadım.Birde ben bu internetten satılan ürünlere pek sıcak bakmıyorum

tam olarak aldığın sitenin adresini verebilirmisin.
malesef sağlık sektörüde sırf maddiyata dayalı çalışıyorlar hiç ilgilenmiyorlar bende almak istiyorum

diş etlerı hassas olanlar kullanmasın..doktor denetımı olmadan kullanmayın..pıyasada sahtesı çok bunların..size denk gelmemiştır ama bazılarıda olası sonuçlar vermeyebılır..diş etı çekılmesı vb sorun çıkabılır..

bana da sanki aynı dişler değilmiş gibi geldi. birinde köpek dişi daha uzun öbüründe diğerleriyle aynı uzunlukta. inanmadım kusura bakma. başka daha net fotoğraf varsa tekrar bakabilirim.

konuyu actıgıma pişman ettiniz yemin ederim, inanmazsanız inanmayın arkadaşım, ben bir deneyimimi paylastım, niye sizi ikna etmeye ugrasayım ki, herkesin arzusu bilir isteyen kullanır isteyen kullanmaz, benim bir dişim kırık, yaptırmısken sarı olmasın o diş, beyazlatayım diye düşündüm kullandım, ilk kez bir ürün işe yaradı diye tuttum sizinle paylaştım , ama yorumlar enteresan, paylaşmaz olaydım

kadın milletine yaranılmaz ki...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…