- 21 Şubat 2011
- 861
- 595
- 323
Merhaba kızlar, yıllardır sapsarı olan dişlerimi 4 günde beyazlattım. Home bleaching sistemini duymuşsunuzdur şu dişçilerin hastalara evde uygulattığı yöntem..dişçiler oldukça pahalı yapıyorlar kendi şehrimde bikaç yerle görüşünce altından kalkamayacagımı anladım, ben de internette arastırmalara koyuldum ve bir internet sitesinden 15% OPALESCENCE PF GEL TEETH WHITENING MINT aldım 60 Tl ye, 4 şırıngadan oluşuyor, 2 şırınga üst dişlere 2 şırınga alt dişlere toplamda 6 günde kullanılıyor, Ürünün yanında yumuşak plak(dişlere uygulama plağı) rica ettim yolladılar, onun kullanımıda cok basit kaynar suya 10 sn batırıp ısırıyorsun ve dişlerini şeklini alıyor, sonra şırınganın 1/3 ünü bu plaga sıkıyorsun, ben geceleri kulllandım 5 saat boyunca, diş hassasiyetim olmadı malum havalar cok sıcak ve buz gibi su içiyoruz herhangi bir sorun yasamadım, şimdiye dek karbonat,tuz, hatta son olarak kabartma tozu önermişti bir arkadas onu bile denedim ama bi sonuc alamadım ne yazık ki , dişçiye danışmadan böyle birşey yapmak riskli olabilirdi belki ama iyi arastırmıstım böyle uygun fiyata bulunca da kacırmadım acıkcası..dediğim gibi kullanım süresi 6 gün ben henüz 4. günümdeyim farkı sizlerle paylasmak istedim kızlar