- 14 Temmuz 2019
- 61
- 19
- 38
- 30
- Konu Sahibi martini761
-
Şurada yerimi alıyım bendeSelam kızlar,
bir seneden ber, geceleri dişlerimi sıkıyorum, sabahları resmen ağrı hissediyorum çenemde. Diş doktorum bana geceleri takmam için ismini bilmediğim bir şey verdi ve o bile fayda etmiyor. Bayağıdan beri araştırıyorum, çene botoksu yaptıran var mı aranızda ? İyi geliyor mu, rahatlatıyor mu ?
Şimdiden teşekkürler :)
Gece plagı da denemiş biri olarak kesinlikle massetter yaptırıp kurtulun ama dikkat edin çok ama çok mağdur varBen de çok sıkıyorum, aşınma var. Çenemin sağ tarafındaki kas aşırı gelişmiş, diğer taraf da aşırı zayıflamış.Doktorum aparat, botox vs. yerine altta yatan asıl nedene odaklan yoksa hepsi geçici çözümler olur diyor. Bir yandan haklı ama ben en azından botoks yaptırıp rahatlamak istiyorum. Suratıma yumruk yemiş gibi kalkıyorum her sabah.
Masseter botoksundan bahsediyosun sanırım.Sevgilimde aynı sorunlar vardı ve yaptırdık ki 4 ay etkisini gördük 2. Uygulamada yapıldı şikayet tamamen gitti.3 kez yapıldığında tekrarına gerek kalmıyormuş bu bittiğinde tekrar yaptırcak rahatladı bende şahit olmuştum dişlerini sıktığına.Muayenede sıkma derecesine bakılıyor zaten ona gore uygulanıyor.Doktor sorarsan Ankarada Mehmet Akgun e gittik.Selam kızlar,
bir seneden ber, geceleri dişlerimi sıkıyorum, sabahları resmen ağrı hissediyorum çenemde. Diş doktorum bana geceleri takmam için ismini bilmediğim bir şey verdi ve o bile fayda etmiyor. Bayağıdan beri araştırıyorum, çene botoksu yaptıran var mı aranızda ? İyi geliyor mu, rahatlatıyor mu ?
Şimdiden teşekkürler :)
Sizin son durumunuz nedirGece plagı da denemiş biri olarak kesinlikle massetter yaptırıp kurtulun ama dikkat edin çok ama çok mağdur var
Uzun zamandır yaptırmıyorum Sol tarafım tamamen normale döndüSizin son durumunuz nedir
Sol tarafınız normale döndü O halde sağ dönmediği için asimetri mi oldu?Uzun zamandır yaptırmıyorum Sol tarafım tamamen normale döndü
Sanırım sol tarafımı daha çok kullandığım için daha önce normale döndü asimetri var biraz doğal olarakSol tarafınız normale döndü O halde sağ dönmediği için asimetri mi oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?