• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim:(((((((

VuslataDair

evli ve 3 cocuklu
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
5.693
12.892
448
Ankara
merhaba
33 yaşındayım 2 doğum yaptım hiçbir zaman sağlıklı dişlerim olmadı şimdi ağzımın içindeki bütün dişler aynı anda sızlıyor bu yaşadığım olayı tarif edemem elimi neye atsam dişim sızlıyor resmen kabus gibi ayrıca hava alıyor. üst azı dişimin çekilmesi gerekiyordu koltukdan kalkamayacağım öleceğim sandım 2 iğne ile uyuşmadı dişim ve ben çektirmeden kalktım koltukdan inanılmaz korkmuştum çünkü. ben ne yapacağım bilmiyorum bana ya anestezi yapılmalı ya da cesaret iğnesi falan:( tansiyon problemim olmadığı halde 20 ye çıkıyor tansiyonum korkudan ben anlamıyorum ne yapacağım ankara da yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz kahrımı çekecek bir dişçi var mı acaba? saygılarımla

merhaba
33 yaşındayım 2 doğum yaptım hiçbir zaman sağlıklı dişlerim olmadı şimdi ağzımın içindeki bütün dişler aynı anda sızlıyor bu yaşadığım olayı tarif edemem elimi neye atsam dişim sızlıyor resmen kabus gibi ayrıca hava alıyor. üst azı dişimin çekilmesi gerekiyordu koltukdan kalkamayacağım öleceğim sandım 2 iğne ile uyuşmadı dişim ve ben çektirmeden kalktım koltukdan inanılmaz korkmuştum çünkü. ben ne yapacağım bilmiyorum bana ya anestezi yapılmalı ya da cesaret iğnesi falan:( tansiyon problemim olmadığı halde 20 ye çıkıyor tansiyonum korkudan ben anlamıyorum ne yapacağım ankara da yaşıyorum tavsiye edebileceğiniz kahrımı çekecek bir dişçi var mı acaba? saygılarımla

maalesef ankarada bir arkadaşım yok.ama birde üniversiteye gitmeyi deneyin.gitmedn öncede bir tanede insidon alın.daha rahat tedavi yaptırırsınız

canım bende yarın diş çektireceğim.geçen hafta dolgu yaptırdım.geçen ayda 2 diş çektirdim.pıt pıt çekiyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun ki niye bu kadar kastın anlamadım.

merhabalar geçen ay dişimi çektirdim ben de ankarada yenimahallede oturuyorum ragıp tüzün caddesini biliyorsanız orada sibel hanım var eğer hala ihtiyacınız varsa numarasını özelden verebilirim :34:

merhaba
tandoğanda annemin dişçisinde çektirdim. acımadı çok şükür. fakat tedaviye devam etmeliyim. hayırlısı rabbimden. teşekkürler yorumlar için

Back