• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişlerim!

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
dişerimden 5 yaşımdan beri çekiyorum. dolgguydu molguydu ne kadar vitamin alsamda doğru beslensemde peynir gibi ufalanıyodu 18 yaşıma geldiğimde kararlıydım dişlerimi komple yaptırıcaktım ama ertelendi hep bi şekilde. kanal tedavilerinin haddi hesabı yok şimdiye kadar yaptırmış olsaydım daha ucuza maal olurdu.. dişerimi tamamen yaptırmak istiyorum artık kanal tedavisi yüzünden kararıyo sürekli ve gülemiyorum doğru düzgün sizde en doğal duranı nasıl oluyo nasıl yaptırıcam hiç bilmiyorum diş yapım gayet düzgün ama işte şu çürükler:20: hiçbi yapay diş kendi dişinin yerini tutmaz ama artık yaptırmam lazımm:50:

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım :) Bende diş yapımdan dolayı sürekli çürük problemleriyle uğrştım dişçiden korktuğum için sürekli erteliordum bi kere gittim nerdeyse 5 dişime kanal,1 dişime dolgu ypıldı. Artı ön süt dişlerimde çürümüştü orda bile dolgu var. :S Ağız yapım çok küçük ve dişlerimin çürüğe çok müsait olduğundan bahsetmişti doktorum kontrellerine gel dedi hep ama gitmedim gitmekte istemiyorum 19 yaşındayım ve dişlerimin bu kadar sorunlu beni çok üzüyor.Tel takma durumumda var.. Sana önerim üniversite hastanesine git ve dişlerine neler yapılabilir iyice araştır maddi yönden sarsılmak istemiyorsan özel yerine üniversite hastanesine gitmen daha mantıklı tabi :/ sanırım kaplama falan yaparlar kanal olan yerlere bnmde siyah siyah duruyor çok sinir oluyorum.

Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım :) Bende diş yapımdan dolayı sürekli çürük problemleriyle uğrştım dişçiden korktuğum için sürekli erteliordum bi kere gittim nerdeyse 5 dişime kanal,1 dişime dolgu ypıldı. Artı ön süt dişlerimde çürümüştü orda bile dolgu var. :S Ağız yapım çok küçük ve dişlerimin çürüğe çok müsait olduğundan bahsetmişti doktorum kontrellerine gel dedi hep ama gitmedim gitmekte istemiyorum 19 yaşındayım ve dişlerimin bu kadar sorunlu beni çok üzüyor.Tel takma durumumda var.. Sana önerim üniversite hastanesine git ve dişlerine neler yapılabilir iyice araştır maddi yönden sarsılmak istemiyorsan özel yerine üniversite hastanesine gitmen daha mantıklı tabi :/ sanırım kaplama falan yaparlar kanal olan yerlere bnmde siyah siyah duruyor çok sinir oluyorum.

ilgilendiğin için teşekkür ederim öncelikle canım, ama o kdr bıktım ki hepsini baştan yapsınlar artık acısınıda attım bi kenara çürümeyi yaşamak istemiyorum yaa zaten birsürü dolgum var düşüp duruyolar çoğu çürüdü yaramıyo fırçalamakta sonunda bayıltın beni dişlerimi yapın diye gidicem valla:60:

Back