Dişlerim ufalanıyor

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
323
benim iki sorum birden olucak birincisi ön kesici dişlerim tamamen körelmiş durumda lokmaları kesemiyor adeta koparıyorum. buun için törpülemeyi önerdiler fakat diş minesine zarar verirmi bilmediğimden cesaret edemiyorum. bunun için ne önerebilirsiniz. ikinci sorunumsa aşırı sinirli olmamnan dan yanklı sürekli dişlerini sıkan bir insanım çoğu zaman farkında olmadan ağzımda bir ağrıyla kendime geliyor ve gevşiyorum.bunu uykumda da çok fazla yaptığım için silikon koruma denedim bir süre ama çare olmadı onlarıda parçalamayı başardım ve bu duruma bağlı olrak henüz 29 yaşımda olmama rağmen iki azı dişimi kaybettim adeta ufalanıp döküldüler bunu engellemek için ne yapabilirim son olarakta eksiklerin yerine köprümü yoksa çakma dişimi önerirsiniz bu huyumdan dolayı köprünün batma sorununa yol açabileceği söyleniyor gerçeklik payı varmı?

öncelikle köprünün batması diye birşey olmaz.köprü yaptırabilirsiniz.gece plağını alt üst yaptırarak dönüşümlü kullanıranız daha uzun kullanma şansınız olabilir.ön bölgede lokmaları kopartamamanız diş gıcırdatmasından dolayı aşınma oluyor.bir psikiyatris ilede görüşün bazı vakalar çünkü ialç desteği ile daha kolay çözümlenebiliyor.

teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…