• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dİşlerim tek tek gidiyor

asibahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
6
0
36
İstanbul
Merhabalar malasef çok hassas dişlerim var daha bugün biri daha koptu su an 6 dişim yok ağzımda ve daha 32 yaşındayım sanırım 60 gelirsem hiç kalmıcak şimdi diş hastanesine gitmek istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim yani olmayan dişler için ne yapılıyor bu konularda pek fikrim yok sanırım dişçiden korktuğumdan ama artık gitmek farzz oldu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

Merhabalar malasef çok hassas dişlerim var daha bugün biri daha koptu su an 6 dişim yok ağzımda ve daha 32 yaşındayım sanırım 60 gelirsem hiç kalmıcak şimdi diş hastanesine gitmek istiyorum ama nasıl bir yol izlemeliyim yani olmayan dişler için ne yapılıyor bu konularda pek fikrim yok sanırım dişçiden korktuğumdan ama artık gitmek farzz oldu yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..

dişhastanesine gidip muayene olmnız lazım.orda size köprü yapımını önereceklerdir.daha detaylı bir tedavi isterseniz mutlaka özell bir doktordan da fikir alın derim.yapacakları tedavi planlamalarını da bana yaabilirsiniz.

Benim de dişlerim çok kötü hem bir sürü çürük var hem de çarpık tel tedavisi uygulanması lazım.10 tane dolgu yapılması lazım 4 tane de kanal tedavisi yenilenmesi gerek.Bir kanal tedavili dişim renk değiştirdi ve sanki kırılacak gibi :( Bu dişlere rağmen tel taktırmalı mıyım sizce? Kanal tedavili dişleri sürekli yenileyerek kırılmasını önleyebilir miyiz? Yeterince param olsa bütün dişlerimi yaptırırım ama olmuyor işte.Devlet hastanesine gittiğim zaman kanal tedavili dişlerimi çekmek istiyorlar.Özelde ise yenilemeyi öneriyorlar.Ama özele verecek kadar param yok ki.Of ya çok üzülüyorum.Siz ne önerirsiniz acaba?

Back