Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar dişlerim çok sızlıyor ( normal mutfakta ki meyveyi bile yiyemiyorum sızlamayı nasıl önleyebilirim diş dr gittim bir şey yok dedi sizin tavsiyeniz ne olur yardım edin (
kızlar dişlerim çok sızlıyor ( normal mutfakta ki meyveyi bile yiyemiyorum sızlamayı nasıl önleyebilirim diş dr gittim bir şey yok dedi sizin tavsiyeniz ne olur yardım edin (
dişlerinizde çürük olmasa bile dişlerinizin kendisi hassas olabilir, ya da gözle görülemeyen küçük çatlaklar oluşmuş olabilir. diş hekimine gidip flor uygulaması isteyin. İlk 2-3 hafta birer gün ara ile sonra haftada bir sonra ayda bir alkolsüz florlu gargara yapın. İpana pro expert klinilk line- hassasiyet kalkanı, sensodyn koruma ve onarım ya da Colgate Sensitive Pro-Relief Diş Hassasiyetini Giderici diş macunu kullanın. Yumuşak bir diş fırçası alın. Yine de rahatlamazsanız hassasiyet gideciri jeller var diş hekiminizden dişlerinize bu jellerden uygulamasını isteyin. ama uyarmadı demeyin biraz maliyetlidir.