Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu bırakmayı düsunuyorum insalah vasarabilirsem ama oturmus sarartılar var artik çay sigara cay sigara mahvettim disimiSigarayı bırakmak.
Onu ancak diş hekimi halledebilir onlar diş taşıOnu bırakmayı düsunuyorum insalah vasarabilirsem ama oturmus sarartılar var artik çay sigara cay sigara mahvettim disimi
Ben discide dis temizletince sonrasinda dislerin aralari siyah oluyo yaptirma diyen cok duydum o yuzden biraz endiseliyim o konudadaOnu ancak diş hekimi halledebilir onlar diş taşı
O sigaraya devam edince oluyo iştr sigara bırakınca düzelir o kadar çok olmaz. Düzenli de trmizletmek lazım.Ben discide dis temizletince sonrasinda dislerin aralari siyah oluyo yaptirma diyen cok duydum o yuzden biraz endiseliyim o konudada
Ya cok temizliyorum fircaliyorum bi ise yaramiyoO sigaraya devam edince oluyo iştr sigara bırakınca düzelir o kadar çok olmaz. Düzenli de trmizletmek lazım.
YaramazYa cok temizliyorum fircaliyorum bi ise yaramiyo
Ben temizlettim düzenli fırçalayan biriyim tekrar oluşmadıBen discide dis temizletince sonrasinda dislerin aralari siyah oluyo yaptirma diyen cok duydum o yuzden biraz endiseliyim o konudada
Diş temizleme değil, diş beyazlatma işlemi yaptırın. Çok sık yaptırmazsanız aşınmaz.Ben discide dis temizletince sonrasinda dislerin aralari siyah oluyo yaptirma diyen cok duydum o yuzden biraz endiseliyim o konudada
bunu yaptırdıktan sonra sigara içmeye devam etmezseniz bir şey olmazBen discide dis temizletince sonrasinda dislerin aralari siyah oluyo yaptirma diyen cok duydum o yuzden biraz endiseliyim o konudada