• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişlerim sallanıyoor yardıım :(

dyetiker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
10
0
36
İstanbul
Nolur yardim edin on alt dislerim sallaniyor Film cektirdim doktor 20lik dislerin diger dislerinin uzerine dogru cikmis basincla diger dislerini salliyor dedi. Kimsenin basina gelmedi mi dogru olabilir mi?20lik disimden 1 tanesini cekti ama hala sallanma devam ediyor dislerimi kaybederim diye cok korkuyorum psikolojim bozulu :(

Oynama dişlerinle onlarla oynarsan sallanmaya devam eder bekle bir iyileşsinler.Bir de en kısa zamanda yine git doktora söyle hala sallanıyor diye belki vitamin eksikliğinden filan da olabilir

Doktorun söylediği mantıklı bence de.Dişi çarpınca filan da sallanır ya , sonra düzelir.Uzun süre hiç dokunma bence dişlerine.En kısa zamanda diğer yirmiliği de aldırırsın.

Normalde dis cekiminden sonra zedelenen yani sallanma olan yada sen kendin sallaniyormus gibi hissetsen bile discinin sallanan dislerin uzerine jel kivaminda bir sey surmesi gerekiyor disleri korumasi icin birkac gun ust uste yapilirsa sallanan dis digerdislere nazaran korundugu icin sallanmasi duruyor
benim dis cekimimden sonra oldu bir hafta jel surdu doktorum sallanmiyordu ama yandaki dis cekildigi icin bosluk olunca hafif sallaniyor gibi hissettim doktorum normal oldugunu soyledi ama yinede jelimi surdu icim rahat eve gelmistim suan sorun yok disimde

Benim de yirmilik dişim de yamuk gelip alt dişlerimi itip şeklini bozdu.Yani yamuk gelip diğer dişlere baskı yapması mümkün.

Nolur yardim edin on alt dislerim sallaniyor Film cektirdim doktor 20lik dislerin diger dislerinin uzerine dogru cikmis basincla diger dislerini salliyor dedi. Kimsenin basina gelmedi mi dogru olabilir mi?20lik disimden 1 tanesini cekti ama hala sallanma devam ediyor dislerimi kaybederim diye cok korkuyorum psikolojim bozulu :(

geçmiş olsun.. komple çene filmi çektirdin mi?

Back