Dişlerim kapanmiyor :|

Sookiee

Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
149
2
16
34
K.K.T.C.
Arkadaslar ben 23 yasinda bir universite ogrencisiyim. Universiteye ilk baslayacagimda yani 4 sene once 20lik agrisi diye disciye gittim ve agrinin 20likten kaynaklanmadigini dislerimin birbirine deyerek kapanmadigi icin agri yaptiginu soyleyip fakulteye sevketmisti. Velhasil benim dislerim kapanmiyor ve ne ben nede ailem bunu aslinda farketmedik o zamama kadar bana ortodontik tedavi yapilmasini gerektigini anlatmslardi o zaman ama oyle bi anlattiki kadin ben korkup yanasmadim tedaviye. Ama suan rahatsiz oluyorm cunku herseyi kolayca koparamiyorum. agzimi tam kapattigimda onden alt ve ust toplamda 10-12 disim birbirine deymiyor. Basina boyle birsey gelen tedavi olan var mi bana bi yardim lutfeen :)

canım senin ki dişten ziyade çene kemiklerinde bi terslik gibi
vakit geçirmeden bi ortotondiste muayene ol

canım senin ki dişten ziyade çene kemiklerinde bi terslik gibi
vakit geçirmeden bi ortotondiste muayene ol
Zaten doktor bayan anlatirken bazi dislerini cekebiliriz,bazi dislerini öne firlatabiliriz,lastik takicaz yok tel takicaz en son cene cerrahisi gecirceksin diye gercekten cok korkutarak anlatti bende oyle olunca korkup vazgecmistim. Aslinda estetik acidan rahatsizlik duymuyorum ki o zamana kadar hic rahatsiz olmamistim. Ama simdi universitede dürüm yiyemiyorum disarida ya :)) koparamiyorim asilmak zorunda kaliyorum.
:|

kapanmadaki problemler çok önemli, dişin üstündeki bombeler yani tüberküller alttaki ve üsttekilerle birbirinin içine girmesi gerekir, ne derece rahatsızlık veriyor sana bilmiyorum ama böyle giderse eklem ağrıları baki kalır. ortodontik tedavide korkulacak birşey yok, çekimli tedavi gören, lastikler takan bir çok kişi var, ve bu sıkıntıları sadece 2 yıl içinde çekiyorlar, sonucu ise büyük bir memnuniyet. şimdi imkanın varsa halletmeni öneririm.

Haklisiniz tesekkur ederim. Turkiyeye doner donmez ilk is bir.disciye gitmek olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…