• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim gerçekten çok sıkıntılı fikirlerinizi istiyorum benim için çok önemli

adonita1

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2013
18
1
8
İstanbul
$images.jpg $images.jpg Arkadaşlar öncelikle merhaba..
Benim dişlerim çok çabuk çürüyor, dişlerimi çok düzenli fırçaladığım halde, ön iki dişim hafif çürümeye başladı kaplama istemiyorum çok yapmacık duruyor.
Bir de köpek dişlerimden bir tanesi yukarıdan çıktı gülüşümü çok olumsuz etkiliyor şöyle bir bakınca dişler bembeyaz ama içeri doğru ve çarpık çürük ..
inanın gülmeyi unuttum artık çok sıkıntılıyım üniversiteye gideceğim ama sırf bu mesele yüzünden gitmek istemiyorum..
Tel fiyatları çok pahalı maddi durumum da çok iyi sayılmaz ve benim komple bakıma ihtiyacım var kahretsin ki :(
İstanbul'da oturuyorum önerebileceğiniz doktor veya tedavi şekli var mı ?

öncelikle geçmiş olsun canım
çürümeyi engellemek için bol süt ürünle ye
bide kalsiyum D tabletleri kullan eczaneden çok az fiyata alabilirsin gerçekten faydası oluyo
bide fakülte hastaneleri ücretsiz ortodonti tedavisi yapıyo
yaşadığın şehirdeki fakülte hastanesine git sırayı biraz ileri atıyolar ama olsun hem ücretsiz hemde çok sağlam tedavi yapıyolar

Merhabaa ben de diş konusunda çok çektim. devlet hastanesine gidince de uğraşmak istemiyorlar çekilecek diyorlar. o yüzden hiç önermiyorum. en büyükleri bile! arkadaş tavsiyesiyle kadıköyde doktorumu buldum. Dr. Nehir Saral Selçuk. Bahariye Cad. üzerinde kliniği. Çok rahat ve çok çok mutlu bir operasyon geçirdim. Kesinlkle tavsiye ederm :)) http://www.facebook.com/nehirsaralselcuk burdan iletişime geçeblrsin geçmiş olsun şimdiden :))

Back