Dişlerim Çok Sarı

Bak birisi yazmış dişlerinde diş taşı falan tartar varsa onlardan olabilir canım devlet hastanelerinde ücretsiz temizliyorlar

Demekki dişiniz özünde sarı bu durumda yapılabilecek pek bişey yok ama isterseniz LR kozmetiğin dış macunlarını bir deneyin. LR hakkında bilgi almak isterseniz yardımcı olmaktan mutluluk duyarım

devlet hastanelerinde de beyazlatma işlemini yaptırabilirsin ama en fazla 3-4 ay kalıcı olur. sonrasında yine aynı hali alıyor dişler belkide kişiden kişiye değişen birşeydir bilemem. bazı insanların kemik rengi o renk olduğundan ne yaparsan yap değiştiremezsin rengini. ama diş insandaki en önemli şey bence, anneni ikna etmeye bak ve kendine özgüvenin gelsin canım. ihmal etmemek lazım böyle şeyleri.

Instagramda gordugum bir urun vardi yasak olabilir diye isim vermiyorum pek guvenerek almadim ama gercekten faydasini gordum ilk kullanimdan itibaren etkisi goruluyor dis beyazlatici bant olarak bakabilirsiniz

canımm bir sürü işleme sokup diş mineni inceltmemeye çalış..mine şeffaf bi dokudur sarı rengi veren alttaki dentin dokusu...dentinin rengi herkeste sarıdır...ton olarak kişiden kişiye değişir belki orasını bilmiyorum...mine dokusu inceldikçe dentinin rengi daha çok ortaya çıkar...
Canım 750 lirayı vermeden önce zararlı mı zararsız mı olucak diye araştır iyice bence.bi kaç ay sonra eski haline gelicekse o kadar para boşa gitmesin...mine dokusunu kalınlaştırmakla alakalı bi işlem mi yapılıyor acaba?
Canım doğal yöntemlerle mineye zarar vermeden uygulamalar yapmaya çalış derim ben..bu arada bence gıda alımıyla da değişim yaşayabilirsin diye düşünüyorum

canım LR ürünlerinin micro silver diş macunu var bir dene bence gerçekten etkili ve güzel hem beyazlık açısından hem sağlık açısından güvenli .ve parasal ynden seni zorlamaz annende onaylar bence bir kere dene derim :) ilgilenirsen özelden yazarsan yardımcı olurum...

Diş zaten hiçbirzaman bembeyaz olmaz onlar ya sonradan yapılmadır yada çok işlemden geçmiştir ki annende haklı dişine minesine çok çok zarar verebilirler. diş sadece orjinal kendi beyazlığına geri döner ona bembeyaz olmaz herkesin yapısı farklıdır diş konusunda ton ton farkeder dişçiye gidip bir kaplama yaptırırken bile dişçi bir ton kapıdı vardır dişine tuta tuta senin diş tonunu bulur önemli bir bilgi değil belki ama yazmak istedim LR ürünleri konusunda yardımcı olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…