• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerim Çok Sarı

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
26
Çocukluğumdan beri çok sarı dişlerim, fotoğrafları geçtim insanlarla konuşurken bile çekiniyorum, gülmem gereken yerlerde ağzımı açmadan gülümsemeye çalışıyorum. Hoşlandığım kişiyle konuşmaktan çekiniyorum bu yüzden, ya benden iğrenirse diye ki iğrense haklı yani.

Baya bildiğimiz sarı rengi ve dişlerimi de fırçalıyorum. Bir arkadaşım var dişlerini hiç fırçalamadığı halde bembeyaz dişleri, hala konuyu açtığımda insanlar bana dişlerini fırçala diyorlar ama zaten fırçalıyorum. Karbonat, beyazlatıcı macunlar vs işe yaramıyor. Misvak aldım bu aralar belki beyazlatır diye ama hiç umudum yok.

Annem dişlerimi doktorda beyazlattırmama izin vermiyor pahalı ve zararlıymış ama ben artık bıktım sarı dişlerle gezmekten. Kırmızı ruj aldım bugün, sürünce yakıştı aslında ama dişlerimi olduğundan daha da sarı gösterdi, ağzımı açtığım an galatasaray gibi oluyorum.

Bunun başka çaresi yok mudur acaba? Çok üzülüyorum :KK42:

Hiç unutmam bir kere annemin arkadaşı bize gelmişti, bi şaka yapıldı ben de güldüm, kadın yüzüme baktı ve ıyy o ne öyle sapsarı dişler hemen git fırçala şunları demişti.

O kadına sinirlendim ne biçim laf o doğal yolları araştırıp denemişssindir zaten en iyisi artık bi doktora görünmek

O kadına sinirlendim ne biçim laf o doğal yolları araştırıp denemişssindir zaten en iyisi artık bi doktora görünmek

annem izin vermiyor malesef yoksa ben bugün gidip beyazlatırım, fiyatlar da çok pahalı internetten baktım 750 tl yazıyor. Ayrıca dişe zarar veriyor demişler, yara oldu diyen var, 2 haftada eski rengine döndü diyen var bunları okuyunca da moralim bozuldu :(

Herseyi denemissiniz zaten d3diginiz kadar sari ise we rahatsiz oluyorsan bence doktora git beyazlat.. belki beyszlatinca azicik bir zarar werir minesine ama boylede pisjolojine zarar.. birde cilegi ortadan ikiye bol onu sur fircalar gibi cileginde beyazlattigini duydum

Herkesin dişleri farklı renktir canım seninkide sarı demek ki.Dislerinide fırçaladigina gore beyazlatmalisin.15 dakikada beyazlatan bisey varmis unlulerin instagraminda gördüm hiç kullanmadim ama arastir dis minesine zararli olabilir

Kendine guveninin gelmesi icin beyazlattir.
Diş, çok onemli benim icin kesinlikle. Anneni ikna edersin insallah. Yaşın kaç?

Herkesin dişleri farklı renktir canım seninkide sarı demek ki.Dislerinide fırçaladigina gore beyazlatmalisin.15 dakikada beyazlatan bisey varmis unlulerin instagraminda gördüm hiç kullanmadim ama arastir dis minesine zararli olabilir
Evet sanırım benimkilerin rengi de sarı, küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum hep sapsarı :( o tür şeylere pek güvenemiyorum doktora sormadan, doktorlarda yapılan işlemler bile zararlı olabiliyormuş hem :(

Kendine guveninin gelmesi icin beyazlattir.
Diş, çok onemli benim icin kesinlikle. Anneni ikna edersin insallah. Yaşın kaç?
Evet malesef hiç kendime güvenim yok hep ağzımı kapatmak için uğraşıyorum. Yaşım 17, annemi ikna etmekten çok para sorun aslında ama ikna olacağını da hiç sanmıyorum zararlı deyip duruyor sürekli dişlerim hassas zaten. Belki biraz saçma olacak şimdi söyleceğim ama ilerde bir gün sevgilim olsa beni öpmeye iğrenir diye düşünüyorum hep

Evet sanırım benimkilerin rengi de sarı, küçüklük fotoğraflarıma bakıyorum hep sapsarı :KK43: o tür şeylere pek güvenemiyorum doktora sormadan, doktorlarda yapılan işlemler bile zararlı olabiliyormuş hem :KK43:

Evet malesef hiç kendime güvenim yok hep ağzımı kapatmak için uğraşıyorum. Yaşım 17, annemi ikna etmekten çok para sorun aslında ama ikna olacağını da hiç sanmıyorum zararlı deyip duruyor sürekli dişlerim hassas zaten. Belki biraz saçma olacak şimdi söyleceğim ama ilerde bir gün sevgilim olsa beni öpmeye iğrenir diye düşünüyorum hep

Acaba devlet hastaneleri yapmiyor mu? Agiz ve dis sagligi merkezlerine bi gitsen sorsan belki yapar. Bi de acaba temizletmek cok mu pahali olmus? Yasin küçük ama ilk once bi devlete git bakalim neler yapilabilir doktor sana söylesin. Ona gore hareket edersiniz. Belki ucretsiz temizler..

Acaba devlet hastaneleri yapmiyor mu? Agiz ve dis sagligi merkezlerine bi gitsen sorsan belki yapar. Bi de acaba temizletmek cok mu pahali olmus? Yasin küçük ama ilk once bi devlete git bakalim neler yapilabilir doktor sana söylesin. Ona gore hareket edersiniz. Belki ucretsiz temizler..
Devlet hastaneleri yapıyor mu bilmiyorum ama sanmıyorum çünkü annem devlet hasteanesinde çalışıyor ve orda yapılmıyormuş. Temizleyince beyazlıyor mu ki? Doktora gitmek istiyorum zaten teşekkür ederim tavsiyeniz için

doktora gidin, yaşınız kaç bilemiyorum ama kendi paranızı kazanıyorsanız hemen gidin, kazanamıyorsanız biriktirin harçlıklarınızı gidin. diş çok önemli özgüvenin çok çok önemli bir parçası. diş beyazlatma profesyonel şekilde yapılırsa biraz hassasiyet dışında bir sakıncası olmuyor diye biliyorum. ayrıca siz temizlik değil beyazlatma işlemi yaptıracaksınız. temizleme sadece yüzdeki sigara kahve lekelerini ve diş taşlarına etkilidir.

Dişten yarası olanlar gulumseme problemi yaşıyor ve rahat kınuşamıyor.. Bence butçeni denkleştir ve muhakkak doktora git

annem izin vermiyor malesef yoksa ben bugün gidip beyazlatırım, fiyatlar da çok pahalı internetten baktım 750 tl yazıyor. Ayrıca dişe zarar veriyor demişler, yara oldu diyen var, 2 haftada eski rengine döndü diyen var bunları okuyunca da moralim bozuldu :KK43:
Evet doğru zararlı.Diş doktoru bir tanıdığım var ve bir arkadaşım dişlerini beyazlatmak istiyordu ona yönlendirmek istedim,doktor tanıdığımız doğal yöntemleri önerdi arkadaşıma.Senin diş yapının doğal rengi o.Kimi insanın biraz sarı olabiliyor malesef.Sen ne kadar beyazlatsanda bir süre sonra yine aynı renge dönüyor dişler.Bir kaç kez bu işlemi uygularsanda ciddi zararları var dişlere.
Sen yine doğal yöntemleri dene sürekli.Ayrıca o kadar beyaz dişi ne yapacaksın ki? Benim de aksine diş rengim bembeyaz ki sigara kullandığım halde yinede sararmıyor.Ben memnun değilim inan ki.Bazen çok göze çarpıyor.Hele ki yazın bronzlaştıysam çok fazla ön plana çıkıyor ve doğal gibi durmuyor.Ben mesela biraz daha kırık beyaz olsun isterdim.Öyle dişleri daha çok seviyorum.Bende güldüğüm zaman insanlar kaplamamı yaptırdın dişlerine çok beyaz diyorlar.Halbuki doğal ama yapay gibi duruyor çok beyaz olunca.

doktora gidin, yaşınız kaç bilemiyorum ama kendi paranızı kazanıyorsanız hemen gidin, kazanamıyorsanız biriktirin harçlıklarınızı gidin. diş çok önemli özgüvenin çok çok önemli bir parçası. diş beyazlatma profesyonel şekilde yapılırsa biraz hassasiyet dışında bir sakıncası olmuyor diye biliyorum.

Öğrenciyim henüz, ama kendi paramı kazanana kadar beklemek çook uzun yıllar demek :( umarım dediğiniz gibidir zararları hakkında kafam çok karışık diş minesi yok olur falan diyorlar ne gerek varmış. Kendi dişleri beyaz ya tuzları kuru.

Evet doğru zararlı.Diş doktoru bir tanıdığım var ve bir arkadaşım dişlerini beyazlatmak istiyordu ona yönlendirmek istedim,doktor tanıdığımız doğal yöntemleri önerdi arkadaşıma.Senin diş yapının doğal rengi o.Kimi insanın biraz sarı olabiliyor malesef.Sen ne kadar beyazlatsanda bir süre sonra yine aynı renge dönüyor dişler.Bir kaç kez bu işlemi uygularsanda ciddi zararları var dişlere.
Sen yine doğal yöntemleri dene sürekli.Ayrıca o kadar beyaz dişi ne yapacaksın ki? Benim de aksine diş rengim bembeyaz ki sigara kullandığım halde yinede sararmıyor.Ben memnun değilim inan ki.Bazen çok göze çarpıyor.Hele ki yazın bronzlaştıysam çok fazla ön plana çıkıyor ve doğal gibi durmuyor.Ben mesela biraz daha kırık beyaz olsun isterdim.Öyle dişleri daha çok seviyorum.Bende güldüğüm zaman insanlar kaplamamı yaptırdın dişlerine çok beyaz diyorlar.Halbuki doğal ama yapay gibi duruyor çok beyaz olunca.
Derdim bembeyaz olması değil zaten, sarı olmaması. Bildiğiniz sarı renk dişlerim, öyle beyaz ama daha beyaz olsun gibi bir derdim yok. Sadece ağzımı rahatça açabilmek istiyorum ben. Ten rengimden dolayı benim de dişlerim çok göze çarpıyor. En azından size git fırçala o dişleri hemen demiyorlar.

Derdim bembeyaz olması değil zaten, sarı olmaması. Bildiğiniz sarı renk dişlerim, öyle beyaz ama daha beyaz olsun gibi bir derdim yok. Sadece ağzımı rahatça açabilmek istiyorum ben. Ten rengimden dolayı benim de dişlerim çok göze çarpıyor. En azından size git fırçala o dişleri hemen demiyorlar.
Sarı derken aşırı derecede mi sarı? Yani patavatsızın biri git fırçala dedi diye bu kadar üzülme bence.Herkes mi aynı tepkiyi veriyor dişlerini görünce? Yani hiç ağzını açamıcak kadar mı kötü?

çay kahve ve asitli içecek tüketmek diş rengini sarartır,beyazlatma işlemi zamanla etkisini yitiriyor ben geçen yaz yapmıştım.ama günde en az iki kez fırçalayıp gargara ve diş ipi kullanırsanız daha iyi görünür.bir dişçiye görünün tabi.

Diş minesinin rengi neyse daha fazla beyazlamıyor malesef. Karbonat kullanma benim diş etlerimi mahvetmişti denemediysen adaçayı deneyebilirsin.

Sarı derken aşırı derecede mi sarı? Yani patavatsızın biri git fırçala dedi diye bu kadar üzülme bence.Herkes mi aynı tepkiyi veriyor dişlerini görünce? Yani hiç ağzını açamıcak kadar mı kötü?
yani sarı, beyaz değil rhaatsız edici derecede sarı. Herkes o tepkiyi vermiyor tabiki ama ben rahatsız oluyorum
çay kahve ve asitli içecek tüketmek diş rengini sarartır,beyazlatma işlemi zamanla etkisini yitiriyor ben geçen yaz yapmıştım.ama günde en az iki kez fırçalayıp gargara ve diş ipi kullanırsanız daha iyi görünür.bir dişçiye görünün tabi.
çay ve asitli şeyler sevmem zaten pek, öğleyi dışarda geçirmiyorsam günde 2 kez fırçalıyorum zaten, evdeysem 3 kez. bu ara fırçaladıktan sonra misvak da kullanıyorum
Diş minesinin rengi neyse daha fazla beyazlamıyor malesef. Karbonat kullanma benim diş etlerimi mahvetmişti denemediysen adaçayı deneyebilirsin.
adaçayı deniycem ama hiç umudum yok. Normal bir renge gelse yeter benim için

Denedin mi bilmiyorum ama muz kabuğunun iç tarafıyla dişleri ovmak beyazlatiyormus bi güzellik uzmanından duydum, benimde denemeye niyetim var inşallah

Back