- Konu Sahibi dukanyapanvegan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fazla büyük yüzüme göre düzeltme olsa keşkeniye takıntı yaptınki, ne güzel düpdüz tertemiz.
Hayır 23 yaşındayımsanırım hala büyüme yaşlarındasın, zamanla yuzun dişlerin daha uyumlu olurlar
Kız şakadır o et, süt , yumurta yemesin; tahıl yemesin, ıspanakla mı yaşayacak?Dudak yapınız burnunuz ve çene şeklinizle diş büyüklüğünüz bence çok uyumlu ve güzel duruyor ayrıca dukan yapan bi veganmışsınız ve sizi yürekten tebrik ediyorum
Ben hep vegan olmak istedim ancak ucundan vejetaryen olmayı başarabildim!! Çünkü ; önce ailem sonra arkadaşlarım çevrem şimdi de eşim buna karşı çıktı ve ülkemizde yiyecek alternatifi çok ama vegan beslenip vücuda gerekli olanları alıp ayakta kalmak için alınması gerekenler pahalı ve sınırlı.Yaşayanlar yaşıyo sporcular bile var böyle beslenen ve ben bi şekilde vücuda et ve hayvansal gıda girmezse daha sağlıklı olunacağına eminim :)) Mesaja çok güldüm çünkü çok sık ıspanak yerim hahahah :))Kız şakadır o et, süt , yumurta yemesin; tahıl yemesin, ıspanakla mı yaşayacak?
Konu sahibiii sakııın, ilerleyen yaşlarda iri dişler genç görünümünüzü korumak için büyük avantaj
Hadi sucuğu anladım da, şöyle arada bir sahanda organik 2 yumurtanın ne zararı olur ya?Ben hep vegan olmak istedim ancak ucundan vejetaryen olmayı başarabildim!! Çünkü ; önce ailem sonra arkadaşlarım çevrem şimdi de eşim buna karşı çıktı ve ülkemizde yiyecek alternatifi çok ama vegan beslenip vücuda gerekli olanları alıp ayakta kalmak için alınması gerekenler pahalı ve sınırlı.Yaşayanlar yaşıyo sporcular bile var böyle beslenen ve ben bi şekilde vücuda et ve hayvansal gıda girmezse daha sağlıklı olunacağına eminim :)) Mesaja çok güldüm çünkü çok sık ıspanak yerim hahahah :))
Merhaba fiyat bilmem ama Dr. Galip Gürel 'ünlülerin doktoru' ya da 'sosyete doktoru' olarak da anılır. Bu yüzden biraz tuzlu olabilir ama çıkardığı işler basından gördüğüm kadarıyla çok çok iyi. Hatta 600 sayfalık bir kitap yazmış. 1200 kadar öncesi- sonrası foto var hayretle bakacağınız. Bir araştırın uyarsa bütçenize.Aa bana tavsiye gelmiş hoşgelmişşş :))) hemen göz atarım çok sağol ıspanak düşmanı arkadaşım :)) bi de bana diş ve estetik cerrah tavsiyesi versen bi de fiyat paylaşsan tadından yenmezsin :)) sürünüyorum burda ne diş hekimi ne estetik cerrah bulamadım hala :)) bu aylarda yaptırmam lazım kışın cefası yazın sefası olsun hadi bi iyilik yapın kızlar yaa dr bulun bana :)) istanbuldayımm
Aaa bugün arkadaşım da aynı ismi söyledi o da duymuş. Onca foto hazine gibi umarım bi araba parası depildir bakacağım çok ssğolun :))Merhaba fiyat bilmem ama Dr. Galip Gürel 'ünlülerin doktoru' ya da 'sosyete doktoru' olarak da anılır. Bu yüzden biraz tuzlu olabilir ama çıkardığı işler basından gördüğüm kadarıyla çok çok iyi. Hatta 600 sayfalık bir kitap yazmış. 1200 kadar öncesi- sonrası foto var hayretle bakacağınız. Bir araştırın uyarsa bütçenize.