kızlar bundan 4 gün önce dudağım uçukladı birden gündüz uykusu sonrası 2 saatte.acaip şişti yani.ağzımın içinde 4-5 tane aft var dil ucumda yara var. 3 gün öncede üst ön iki dişim çok ağrıyodu, zaman yokluğundan gidemedim dişçiye.ve şimdi de alt ön üç dişim aşırı ağrıyor.damağımda şişlik var. kökleri ağrıyor ne olmuş olabilir.sevgili google dan bakınca "ağız kanseri belirtisi" diyor.ama olamaz. öyle evhamlanan bi tip de değilim. ama deli olcam nedir bu 1 haftadır ağzımdan çektiğim.
cnm hemen kötüye yorma yoktur inşallah birşeykızlar bundan 4 gün önce dudağım uçukladı birden gündüz uykusu sonrası 2 saatte.acaip şişti yani.ağzımın içinde 4-5 tane aft var dil ucumda yara var. 3 gün öncede üst ön iki dişim çok ağrıyodu, zaman yokluğundan gidemedim dişçiye.ve şimdi de alt ön üç dişim aşırı ağrıyor.damağımda şişlik var. kökleri ağrıyor ne olmuş olabilir.sevgili google dan bakınca "ağız kanseri belirtisi" diyor.ama olamaz. öyle evhamlanan bi tip de değilim. ama deli olcam nedir bu 1 haftadır ağzımdan çektiğim.
cnm hemen kötüye yorma yoktur inşallah birşey
bnm dudağımdan ve burnumdan eksik olmaz uçuk
daima kullandığım bi krem var
aft da çıkar onada karbonatla çözüm buldum sana
da öneriyorum aklına kötü şeyler getirme
kızlar bundan 4 gün önce dudağım uçukladı birden gündüz uykusu sonrası 2 saatte.acaip şişti yani.ağzımın içinde 4-5 tane aft var dil ucumda yara var. 3 gün öncede üst ön iki dişim çok ağrıyodu, zaman yokluğundan gidemedim dişçiye.ve şimdi de alt ön üç dişim aşırı ağrıyor.damağımda şişlik var. kökleri ağrıyor ne olmuş olabilir.sevgili google dan bakınca "ağız kanseri belirtisi" diyor.ama olamaz. öyle evhamlanan bi tip de değilim. ama deli olcam nedir bu 1 haftadır ağzımdan çektiğim.
yok be canım bi haftada ne kanseri
iyileşir onlar
kanser riski için uzun süredir geçmeyen, nispeten ağrısız yaralar olur
lenflerde filan ağrısız şişlik olur
bağışıklık sistemin zayıfamıştır ondan bi anda çıkmıştır hepsi
bir ara bende de çok uçuk oluyordu..asiviral krem var evde hafif kaşıntı hissedince dudağımda sürüyorum..
aft için karbonat duymuştum..
dişlerin için geçici olarak ağrı kesici alabilirsin konu sahibi..fakat dişçiye bir görün..
dişlerin kaplama falan mı hava alıyordur,veya üşütme bile dişlerde ağrı yapabilirmiş..
bir ara bende de çok uçuk oluyordu..asiviral krem var evde hafif kaşıntı hissedince dudağımda sürüyorum..
aft için karbonat duymuştum..
dişlerin için geçici olarak ağrı kesici alabilirsin konu sahibi..fakat dişçiye bir görün..
dişlerin kaplama falan mı hava alıyordur,veya üşütme bile dişlerde ağrı yapabilirmiş..
boyun altı lenflerimde ağrılı şişlik var bu arada. ne diyosun yani bağışıklık sistemimmi zayıflamış? bi o tarafta bi bu tarafta olan diş ağrısı falan hepsi bundanmı? kansızlık zaten var,b vitamini de vermişti doktor.
ya hastalıktan korkmuyorum ağrı sinirimi bozuyor.
uçuk için ben terramycin kullanıyorum cnm
bende bi uçuk çıktığında önceden bütün dudağımı
kaplardı ama krem şükürler olsun 2 güne ii yapıyo
aft olduğunda karbonatla ağzımı 2-3 gün yıkamak
çok fayda sağlıyo
uçuktan ölen mi var
uçuk değildir o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?