• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Disleri Buyutmek icin Disetlerinin Kesilmesi

Chapter1

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
83
16
8
Merhabalar, doktor boyle bir yontem onerdi ama yaptiran var mi? Dis etlerinin kesilmesi ileride dis eti cekilmesi falan yapar mi sanki sagliksiz birsey gibi geliyor bana, korkuyorum...

Bende bu konuyu araştırıyorum yaptırmayı düşünüyorum. Kime yaptıracaksınız fiyatı da merak ettim.

Gunaydin, henuz yaptirmadim arastiriyorum farkli bir doktor, benim ortodontist im onermisti. Ama birkac gundur yaptigim arastirmalara gore cok kolay bir yontem oldugunu, kesim isleminin milimetrik olculerle yapildigi surece cok da zarar vermeyecegibi ogrendim, cok kesilirse hassasiyet cok olabiliyormus

Bu pembe estetik dedikleri şey bu oluyo sanırım kızlar... Benimde öndeki tek dişime yapılacak.. Diğerlerinden daha kısa onun boyu 1 2 mm uzatalım dedi doktor ama korkuyorum bende... Yaptıran arkadaşlar nasıl bişey

Chapter1 doktorunun adını söylemisın bide yaptırdıktan sonra burda yazarmisiniz detaylarını yaşadıklarıni inan bende araştırıyorum ama iyi bi doktor bulmak zor

Back