• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişlerde lamine yöntemi hakkında bilgi almak istiyorum.

duygulutas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
12
0
36
Bursa
merhaba arkadaşlar. emel acarın yaptığı programı izledim. bilirsiniz mutlaka katılımcıların adan zye herşeyleri ile yeniliyorlar. katılımcının birinde dişlerine lamine yöntemi uygulandı. kendi dişlerine zarar vermeden üzerine şekilli dişler takıldı. fakat eski dişleri ile yeni dişleri arasında hiç bir benzerlik yoktu. bu kadar mükemmel bir yöntemi ilk defa gördüm. yaptıran varmı ve maliyeti nedir bana bilgi verirmisiniz. şimdiden teşekkür ederim.

merhaba, ben de yaptırmayı planlıyorum. hatta yarın randevum var işlemlere başlayacaklar. hangi şehirdesin bilmiyorum ama ben İstanbul'da plusdent (protetix)'e gidiyorum. Biraz korkuyorum aslında ama doktorun bana gösterdiği öncesi ve sonrasi fotolarını görünce şok oldum ve heyecanlandım. cok kötü dişleri nerdeyse mükemmel hale getirmişler. fiyat olarak 300€ ve 375€ olmak üzere iki seçenek var dediler bana. bunlar tabii diş başına. umarım yardımcı olabilmişimdir. aslında geçmişte yaptırıp uzun süredir kullanalar varsa bizi bilgilendirseler cok sevinirim. sonucta sağlam dişlerinde oynama yapıyorlar. merak ediyorum ileride ne oluyor diye..

merhaba cevabın için teşekkür ederim. ben bursadayım. benim bildiğim kadarıyla lamine yönteminde ana dişlerle oynamıyorlar ama pek de bilgim yok açıkçası. sana katılıyorum. daha önce yaptırıp kullananlar bilgi verirse daha iyi olur.

Ben de Bursalı'yım :)) ne tesadüf..
Laminede dişleri biraz inceltiyorlar ki yapıştırılan malzeme iyi tutsun. Sağlamlığı konusunda cok emin değilim ama yine de yaptırmak istiorum. google da plusdent yazıp çıkan başlığı okumanı tavsiye ederim. orada anlatıyorlar işlem sırasında ne yapıyorlar diye.

Bursa'da dogdum orda büyüdüm ama 18 yaşımda ayrıldım ordan. ailem hala orda yaşıyor ama ben İstanbul'da çalışıyorum. Yalnız yaşıyorum burda :))
normalde bu aksam gidecektim ama haftaya erteledim. yaptırmaya başlayınca seni de bilgilendiririm ben.. hatta resim de gönderirim istersen

Koydum resimlerimi diş sağlığı başlığa altında :)
haber vereyim dedim :))

Back