Disler arasında ki bosluklar

limmed

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
53
3
18
İstanbul
Merhabalar 17yasındayım daha once bosluk yoktu ama zamanlar acılmaya basladıla ve daha da acılacaklar gibi aranızda bu durumdan olanlar varsa nasıl cozum buldunuz ya da ne yapmak gerekir paylasırsanız sevinirim

Merhabalar 17yasındayım daha once bosluk yoktu ama zamanlar acılmaya basladıla ve daha da acılacaklar gibi aranızda bu durumdan olanlar varsa nasıl cozum buldunuz ya da ne yapmak gerekir paylasırsanız sevinirim

öndeki 2 dişimin arasında o kadar büyük açıklık vardı ki, dilimi yanlamasına ortalarından geçirebiliyordum ergenken çok dert ediyordum, orta yaşta bunun bir fark olduğunu ve beni tipiklikten uzaklaştırdığını kabul ettim

Benim de var köpek dişlerimle yanlarındaki dişler arasında. Fazla dert etmiyorum açıkçası. başlarda etmiştim yaptırmak istemiştim ama doktorum gerek görmedi. orjinal dişi bozmayalım dedi. Kaplama yapıyorlar böyle durumlarda çünkü.

Bu durumda diş telide takılabiliyor diye duymuştum. Oda bir çözüm.

canım bu durumun çok çeşitli yöntemtemle çözümü varmış. bende çok dert ediyordum. ama sonra ben de beni tipik olmaktan çıkardıgını düşündüm çok da gerekli birşey değildi benim için doktorumda böyle söylemişti. hatırladıgım yöntemleri söyleyeyim.

birincisi ve en basit ucuz ama zaman gerektiren diş teli. kesin çözüm tüm dişlerin için.
ikincisi dolgu mu denir yeni diş ekleme işte tam bilemiyorum.
üçüncünü önermişti bana doktorum. o da dişlerden tabaka alıp ekliyormus boşluklara böyle daha dogal duruyormuş.

Arkadaslar ben nedense boyle sıra sıra dızılmıs dişleri asırı yapay buluyorum. Özellikle bayanlarda hafif boyle bir yamukluk yahut o ıkı yanlarda köpek dişi çok farklı ve sempatık duruyor bence. On iki diş büyük oldugu zaman seksilik katıyor gibi. Boyle en ufak yamuklukta telle ugrasılmaz. Telin eziyetı büyük. Her zaman da basarıyı yakalayamıyorsun özellikle de seffaf tellerde. Metali de herkes takmak ıstemıyor ozellıkle gencler okula gidenler. Ben de ıstemem sahsen agzımı actıgımda metal bıseyın direk sırıtmasını. Az süre olsa neyse en az 1 sene.Alt dişlerim için düşündüm teli sonra vazgectım. Biraz yanlar aralık diye abartmayın bunları. Bakın letitia casta ve adrıana limaya. Bilerek dokunmuyorlar o dişlere onlar. Ama cok seksilik ve tatlılık katıyor onlara ve guzellıklerınden de hıcbır sey kaybetmıyorlar. Kendınıze özgü birşeylerınız olsun. Standartlasıp herkeslesmeyın. Takma kafana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…