• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dişleklik :(

sophieee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
382
19
298
İzmir
Merhaba. Benim üst çenem önde. Ve dişleğim. Ağzımı kapattığımda bile belli oluyor yani. Telsiz tedavi mümkün mü acaba?

Tel takmanı öneririm canım, bende de biraz vardı ama tel taktıktan sora tamamen kurtuldum:)

Böyle bir şey mumkun olabilir mı allah aşkına ?
En ufak bir sorunda bile tel tedavisi daha uygun deniliyor.. Ki görünürde çok sorunu olmayan kişilerin birçoğunda bile.
Porselen yani şeffaf taktırırsınız belli bile olmaz.

şeffaflardan taktırırsın canım ne olucak.. bizim sınıfta arkadaşımın teli varmş dişinde ben 1 sene sonra farkettim ondada kendi sölemişti düşün yani..

Böyle bir şey mumkun olabilir mı allah aşkına ?
En ufak bir sorunda bile tel tedavisi daha uygun deniliyor.. Ki görünürde çok sorunu olmayan kişilerin birçoğunda bile.
Porselen yani şeffaf taktırırsınız belli bile olmaz.

Yahu duydum ki gördüm ki soruyorum. Ayrıca tel istemediğimi açıkca belirttiğimi sanıyordum. Başkaları için değil kendimle alakalı soru sordum, bu da demektir ki "kişilerin bir çoğu" olasılığının benimle alakası yok.
Dişlekliği tam olarak kaybetmekten bahsetmiyorum. Üst önceki iki dişi diğer diz hizzasına almaktan bahsediyorum. Kökü diğer dişler hizzasında. Yani dişin ufaltılıp üstüne diş yapılması mümkün. Başka duyan var mı diye merak etmiştim.

Back