hiç emmediYalancı emzik emiyor mu
daha 2,5 yaşında.hiç emmedi
babanesini konuştukça öne çıkıyormuş dersiniz. Tövbe estafirullah. Daha çok küçük , süt dişleri düşmeden bir doktora görünebilirsiniz. 5-6 yaşında, öncesinde yapılacak bişey varsa söylerler ama şu an çok gereksiz. Babaneyi bir sağduyu doktoruna götürün
daha 2,5 yaşında.
sadece damak çene çıkığı var mı diye kontrole götürün.
dişleri 6-7 yaşında dökülüceği için şu an müdahale gereksiz bence.
kv ye "sanane" de.
O zaman yapısal.benim dişlerimde önde ama ben 4 yaşına kadar yalancı emzik emmişşim.oda damak yapımı bozmuş biraz.ilerde diş teli taktırırsınız.ben taktırmadım bana yakışıyo çünkü.ama erkeğe pek yakıştırmam ben.hiç emmedi
hayırparmak emiyor mu
abimin dişlerine benzetiyorum onunda önde biraz oğlum gibi ama dişlek değil oğlumunda öyle olacak galibaO zaman yapısal.benim dişlerimde önde ama ben 4 yaşına kadar yalancı emzik emmişşim.oda damak yapımı bozmuş biraz.ilerde diş teli taktırırsınız.ben taktırmadım bana yakışıyo çünkü.ama erkeğe pek yakıştırmam ben.
merhaba kızlar,
oğlum 2.5 yaşında ön dişleri fırlak ama çok değil kv dem sürekli laf soyluyor doktora götürelim diye sinirim çok bozuluyor kadını pencereden atasım geliyor. biliyoruz öyle olduğunu yaşı biraz daha büyüsün zaten ortodonti ye götüreceğiz. çene problemi varsa ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız.konuşması güzel net anlaşılıyor s leri z leri biraz peltek söylüyor ve r leri söyleyemiyor seviyorum diyecekken seviyodum diyor :) o yüzden kv dem takmış durumda dişlerine bağlıyor. oladabilir. daha şimdiden götürsem birşey yaptıracagını sanmıyorum dışlerine bu yaşlarda çocuğunu ortodonti ye götürmüş olanlar varmı
Dişlek biri peltek konuşacak diye bir kural yok, kayınvalidenize bizlerden selam söyleyin, ben de çok belirgin olmasa da dişleğimdir, fotoğraflar da bile önce dişlerim atlar ortaya ama peltek konuşmamışım, siz vakti gelince ortodontiye de götürürsünüz gerekirse konuşma terapistine de götürürsünüz ama küçükken peltek konuşan bir sürü çocuk tanıdım, hepsi 6-7 yaşından sonra normal konuştu, Beyazıt Öztürk r'leri söyleyemez ama bugün ülkenin en popülerlerinden biri, kayınvalidenizin söylediklerini dert etmeyin, sıkmayın canınızı.
Oğlunuza sağlıklı güzel bir ömür dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?