• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışlanıyorum ve bıktım

edanurylmaz56

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2018
26
11
38
şuan lise 3 teyim ve 9. sınıftan beri azar azarda olsa dışlandığımı hissettim ama bu sene çok hissediyorum. birine bişiy söylesem duymuyo ki dibinde olmama rağmen. bi etkinlik oluyo söyleyen yok. sınıfta sessiz biriyim ve çok katılmıyorum etkinliklere o yüzden pek takmazdım. ama benim gibi olan bi kaç kişi daha var ve onlara genelde sorulur yada fikirleri dinlenir ama bende asla öyle olmadı. sorun demekki bende diye düşündüm ama sebebini bulamadım. ki yakın arkadaşlarım tarafındanda dışlandığımı hissedip onlardan uzaklaştım. şuan gene yakın arkadaşlarım var ama onların yanındada kendimi bazen yalnız hissediyorum. :(

Oyle hissediyorsan dogrudur genelde en iyisi bir yardim al cnku insanlara ayak uydurmak cok zor hele kisilik yapin ve goruntun cok cok farkliysa guzellik yada cirkinlktn bahsetmiyorum yanls anlasilmasin. O yuzden hemen bi yardim almalisin sosyallesmek icin

Öyle hissedip uzaklaştım demişsin belki bazı şeyleri sen kafanda büyütüyor olabilir misin? Dışlanmıyorsundur ama belki onlar daha yakındır. Bir de suna dikkat et gözlemle sen nasıl hareket ediyosun? Dışlanmadığını düşündüğün kişiler nasıl ediyor?
Ve sana özel yapıldığını düşündüğün şeyler belki sana özel değildir.

Oyle hissediyorsan dogrudur genelde en iyisi bir yardim al cnku insanlara ayak uydurmak cok zor hele kisilik yapin ve goruntun cok cok farkliysa guzellik yada cirkinlktn bahsetmiyorum yanls anlasilmasin. O yuzden hemen bi yardim almalisin sosyallesmek icin
şu yönden doğru eski arkadaşlarımdan uzaklaşmamın sebebi kişilik yapılarımız cidden çok farklıydı ve bana yapmacık gelen hareketleri vardı yalan söylüyolardı arada ve aşırı çelişkili konuşuyolardı o yüzden kavgalarımız çok oldu en sonundada uzaklaştım iyiki uzaklaşmışım onlardan şuan daha iyi arkadaşlarım var en azından. tip olarak da çirkinlik yönünden çok sıkıntılarım oldu ama ruh hali olarak yoksa kimse bana çirkinsin falan demedi. Allah a şükür bi engelim yok bişiyim yok ama çirkinim yani. belkide budur. genelde güzeller her zaman odak noktası olurlar malesef

Öyle hissedip uzaklaştım demişsin belki bazı şeyleri sen kafanda büyütüyor olabilir misin? Dışlanmıyorsundur ama belki onlar daha yakındır. Bir de suna dikkat et gözlemle sen nasıl hareket ediyosun? Dışlanmadığını düşündüğün kişiler nasıl ediyor?
Ve sana özel yapıldığını düşündüğün şeyler belki sana özel değildir.
onlarla hiç uyuşmuyoduk. karakterle çok zıttı ama arkadaşız diye yinede durdum yanlarında. bi öyle bi böyleydiler felan.
bu konuda biraz haklı olabilirsin dışlanmıyorum ama onlar daha yakındırlar belki ama eskiden şuanki arkadaşlarımla daha yakın hissederken şimdi öyle hissetmiyorum konuştum bunu onlarla zaten dün hayır felan dediler ben kuruntu yapıyo olabilirim bilmiyorum.
dışlanmayan kişilere baktığımda ne biliyim onlarda benim gibiler hani fark göremiyorum illa bi fark var evet ama bulamadım açıkçası.

şuan lise 3 teyim ve 9. sınıftan beri azar azarda olsa dışlandığımı hissettim ama bu sene çok hissediyorum. birine bişiy söylesem duymuyo ki dibinde olmama rağmen. bi etkinlik oluyo söyleyen yok. sınıfta sessiz biriyim ve çok katılmıyorum etkinliklere o yüzden pek takmazdım. ama benim gibi olan bi kaç kişi daha var ve onlara genelde sorulur yada fikirleri dinlenir ama bende asla öyle olmadı. sorun demekki bende diye düşündüm ama sebebini bulamadım. ki yakın arkadaşlarım tarafındanda dışlandığımı hissedip onlardan uzaklaştım. şuan gene yakın arkadaşlarım var ama onların yanındada kendimi bazen yalnız hissediyorum. :KK43:
Bende senin gibiyim en iyisi bir psikoloğa gitmen

Bende senin gibiyim en iyisi bir psikoloğa gitmen
tavsiyen için sağol ve sınıfımızdaki biri rehberliğe gidiyodu dışlandığı için falan ama hala derdinden muzdarip ve üniversiteye gidince daha iyi olursun falan demiş. o yüzden pek gidesim yok açıkçası sen gittiysen ne gibi değişiklikler yaşadın ve şuanki durumun nasıl ?

tavsiyen için sağol ve sınıfımızdaki biri rehberliğe gidiyodu dışlandığı için falan ama hala derdinden muzdarip ve üniversiteye gidince daha iyi olursun falan demiş. o yüzden pek gidesim yok açıkçası sen gittiysen ne gibi değişiklikler yaşadın ve şuanki durumun nasıl ?
Ben gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum bende bazen senin gibi hissediyorum basende kendimi ben çevreden dişliyorum senin dediğin gibi düşüncelerimiz uymuyor banada bir sey olduğunda söylemezler hatta bazen beni unuturlar

Ben gitmedim ama gitmeyi düşünüyorum bende bazen senin gibi hissediyorum basende kendimi ben çevreden dişliyorum senin dediğin gibi düşüncelerimiz uymuyor banada bir sey olduğunda söylemezler hatta bazen beni unuturlar
ciddiye alınmamakla ilgili konunu gördüm ve okudum buda çok oluyo bi fikrimi mesela söylüyorum kimse takmıyo ve o fikri başka biri söylediğinde aaa ewt tamam yapalım oluyo ve hani aynısını daha 2 dakika önce dememe rağmen bu nasıl oluyo hiç bir fikrim yok daha 2 gün önce yine aynısını yaşadım fikirlerimin kimse için bi değeri yok. umarım sende sana değer veren ve hissettiren fikirlerini önemseyen biriyle karşılaşırsın

ciddiye alınmamakla ilgili konunu gördüm ve okudum buda çok oluyo bi fikrimi mesela söylüyorum kimse takmıyo ve o fikri başka biri söylediğinde aaa ewt tamam yapalım oluyo ve hani aynısını daha 2 dakika önce dememe rağmen bu nasıl oluyo hiç bir fikrim yok daha 2 gün önce yine aynısını yaşadım fikirlerimin kimse için bi değeri yok. umarım sende sana değer veren ve hissettiren fikirlerini önemseyen biriyle karşılaşırsın
Aynisini ben is yerinde yasıyorum fikrimi söylüyorum çakal eski bir eleman var hop iste söyle yapalım diyo iyi de bende demin aynisini söyledim diyorum gülüyor gerçi o tek bana degil herkese aynisini yapiyor iyiyse mantıklıysa o kötüyse başkası yapmış oluyor alıştım artık onu takmıyorum zaten artık bende lafı yapıştırıyorum benimle iyi olana iyiyim kötüyü Allah’a havale ettim artık

Aynisini ben is yerinde yasıyorum fikrimi söylüyorum çakal eski bir eleman var hop iste söyle yapalım diyo iyi de bende demin aynisini söyledim diyorum gülüyor gerçi o tek bana degil herkese aynisini yapiyor iyiyse mantıklıysa o kötüyse başkası yapmış oluyor alıştım artık onu takmıyorum zaten artık bende lafı yapıştırıyorum benimle iyi olana iyiyim kötüyü Allah’a havale ettim artık
o çakalları benimde Allah a havale etmem gerek artık. tavsiyelerin için teşekkürler :)

Şu yazıyı okurken bütün okul hayatım geçti gözlerimden güzelim sorun sende değil emin ol insanlar böyle arkadaşlarınla anlaşırsın anlaşamazsın o senin bileceğin iş ama sana bir abla tavsiyesi sana böyle davranılması emin ol güzellikle çirkinlikle alakası yok ha güzeller zekiler daha fazla ilgi görür orası inkar edilemez şakın sessiz kalma biri sana birşey mi dedi ona cevabını ver sakın altta kalma yoksa senin üstüne gelirler fikirlerini bile dinlemezler açıkcası seni kaale dahi almazlar hem onlar kim patişahın kızı oğlumu seninle üç asağı beş yukarı düzeyde insanlar aşağılık kompleksinden kurtul kimseye yaranmak içinde uğraşma onlar seni arkadaş edinsin sen onları değil

Şu yazıyı okurken bütün okul hayatım geçti gözlerimden güzelim sorun sende değil emin ol insanlar böyle arkadaşlarınla anlaşırsın anlaşamazsın o senin bileceğin iş ama sana bir abla tavsiyesi sana böyle davranılması emin ol güzellikle çirkinlikle alakası yok ha güzeller zekiler daha fazla ilgi görür orası inkar edilemez şakın sessiz kalma biri sana birşey mi dedi ona cevabını ver sakın altta kalma yoksa senin üstüne gelirler fikirlerini bile dinlemezler açıkcası seni kaale dahi almazlar hem onlar kim patişahın kızı oğlumu seninle üç asağı beş yukarı düzeyde insanlar aşağılık kompleksinden kurtul kimseye yaranmak içinde uğraşma onlar seni arkadaş edinsin sen onları değil
çok haklısın ve yazdığın için teşekkürler. gerçekten kendimi çok aşağılarım zeka ve çirkinlik yönünden hiç bir zaman özgüvenim olmadı hep sustum sesimi çıkaramadım insanlarda buna alıştı ve gelen geçen eziyo beni. sınıfta havalı olarak adlandırılan ki öle olmayan insanlara kaeşı hep iyi davranılıyo küçük bi hareketleri olsun çıtlarını çıkarmazlar ben yapıyım napıyosun yaa olur sesimi çıkarmayacağımı düşündükleri için ama genel olarakda insanları çekemiyorum biriyle konuşsak genelde öteki kişiyi daha çok dinliyolar benide öle arada işte. özgüvenli olmaya gayret edicem serpilip kendime gelmem gerek bunu tekrar şuan daha iyi anladım saol :)

Back