Disko/bar ?

Yorumunuz ne kadar kaba. Sana mı soracak neyi sorup sormayacağını! Başlığı anlayarak okuyun ona göre cevap verin. Insanları yargılamak size düşmez

Sizin yorumunuz gayet zarif..
Adil olun.
Ve siz de beni yargılamayın.
Beni yargılamak da size düşmez..

Yorumunuz ne kadar kaba. Sana mı soracak neyi sorup sormayacağını! Başlığı anlayarak okuyun ona göre cevap verin. Insanları yargılamak size düşmez

Yahu konuyu ne kadar saptırıyosunuz bana sorcaksın gibi bişey mi söylemiş??anlamak istediğiniz gibi anlamaya çalışıyosunuz..Fikrini söylemiş..Asıl sizin şuanki yorumunuz çok kaba..

Yahu konuyu ne kadar saptırıyosunuz bana sorcaksın gibi bişey mi söylemiş??anlamak istediğiniz gibi anlamaya çalışıyosunuz..Fikrini söylemiş..Asıl sizin şuanki yorumunuz çok kaba..

Muhatabım siz değilsiniz o yüzden cevap vermiyorm

Muhatabım siz değilsiniz o yüzden cevap vermiyorm

Onunda muhatabı siz değilsiniz ama cevap veriyosunuz komik olmayın ,ayrıca siz bu kadar kaba bi insanken,başkasına kaba diyosunuz ya alkışı hakediyosunuz

Onunda muhatabı siz değilsiniz ama cevap veriyosunuz komik olmayın ,ayrıca siz bu kadar kaba bi insanken,başkasına kaba diyosunuz ya alkışı hakediyosunuz

Çok merci komik olmaya bayılıyorum sizi güldürdüysem ne mutlu bana :)

Son düzenleme:
kız basit bir soru sormuş. yabancı olarak belki hani bir şey diyen olur. gider ya da gitmez. öylesine de sormuş olabilir. ha buradan akıl alır almaz soluğu orada alacak da değil bence. yani tartışmalar çok yersiz kızlar ya.

Bence,acele etmeyin,İstanbul'a yeni gelmişsiniz,burası çok eğlencelidir falan filan ama çok da tehlikelidir..
Sonuçta arkadaşlarınızla birlikte takılacaksınız,arkadaşlar nereye siz oraya
Disko,bar öyle nezih öğrenciye göre yerler çok az vardır onu da söyleyeyim hele o taraflarda..
Mesela kız kıza veya erkek-kız karışık arkadaşlarınızla eğlenebileceğiniz çok yer var,Taksim,Beyoğlu-İstiklal,Kadıköy moda vs. birçok yer..
Önce şehri yavaştan tanımaya çalışın nacizane fikrime göre..
Çünkü şehir dışındaki arkadaşlarımın ve akrabalarımın İst.'u kazanıp gelince ne kadar sapıttıklarını kendim gördüm..
1-2 sene sonra kafanıza göre yerler bulursunuz nasılsa..

İstanbul'dan İzmir'e okumaya gittim. 4 yıl boyunca eğlenmeye de gittim gezmeye de kütüphanede ders çalışmaya da arkadaşıma yemeğe de yatıya da.
İnsan arkadaşlarını doğru seçtikten sonra herşeye de hakkı var diye düşünüyorum.
Hayat okuldan ve çalışmaktan ibaret değil.

Çok merci komik olmaya bayılıyorum sizi güldürdüysem ne mutlu bana :)

Aynen güldürdünüz,komik olan insanlar ciddiye alınmayan insanlardır her zaman..Ciddi olmanızda fayda var..Cıvıklığı sevmem malesef..

burdan alacağınız fikirlerden ziyade arkadaş ortamınızın tarzı, ekonomik durumu daha belirleyici olur.
üstelik istanbul' da keşfedilecek çok daha güzel tarihi yerler var. size barlardan daha fazla katkısı olur diye düşünüyorum.
anadolunun küçük bir şehrinde yaşadığınızı varsayarak bu merakınızı hoş görebiliyorum ama bu kadar hızlı bir giriş yapmayın istanbulun gece hayatına. hem ailenizin maddi imkanları hem de sizin vaktiniz daha değerli olmalı.

Aynen güldürdünüz,komik olan insanlar ciddiye alınmayan insanlardır her zaman..Ciddi olmanızda fayda var..Cıvıklığı sevmem malesef..
. sözlerinizi dikkate alacağım :) ban yememek için susma hakkımı kullanıyorum. Lakin komedyenler için yaptığınız genelleme çok yanlış zira komiklik yapma öyle sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. :) daha fazla size cevap vermeyeceğim çünkü site kuralları gereği sizi kiblemem yeterli :)

Evettt bi kez daha saptırıyosunuz ve bi kez daha güldürüyosunuz beni..Ben c.... insanlarla artık uğraşmıycağma kendi kendime söz verdim..Komedyenlerin mesleği o komiklik yapmak,yani gerçek hayatlarında öyle değiller bilmiyosunuz sanırım..Hadi kolay gele..Byee.

dans edebiliceğimiz bir yer olabilir canlı müzik dinleyebiliceğimiz biryerlerde :)
teşekkür ederim .

5 yıllık bölümüm 10 çıkmaz umarım teşekkür ederim :)

Taksim'de 45 lik

Kime sorsan gösterir, nostaljik bir yerdir, çok severim
canlı müzik tarzında bir yermi disko / bar mı ?

öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim :) henüz oluşan bir arkadaş ortamım yok ve çok sıkılıyorum açıkçası .
tarihi yerleri gezip görmek elbetteki çok daha faydalı fakat tarihi mekanlara pek ilgi duymadım bugünde kadar ..
Hem aileden hem arkadaş çevremden kopup geldiğim bu il de çok fazla sıkılıyorum ve yaşım gereği belkide yeni şeyleri denemeye heyecan duyuyorum ..

yeni şeyler derken mesela ilgi alanların neler? ya da merak ettiklerin. ona göre yönlendirme yapabiliriz..

yeni şeyler derken mesela ilgi alanların neler? ya da merak ettiklerin. ona göre yönlendirme yapabiliriz..

yani özellikle şu diyemem ama daha önce hiç bu tarz mekanlara gitmemiştim ve bu benim için yeni olucak mesela .

Çook acele ediyorsunuz bence, çook..
Kızmayın bana lütfen ama ne bu acele,önce şehri tanıyın vs..
Yorum yapmaya da korkuyorum

yani özellikle şu diyemem ama daha önce hiç bu tarz mekanlara gitmemiştim ve bu benim için yeni olucak mesela .

bu tarz mekanlara tek gidemezsin zaten. ha gidersin de sıkılırsın ya da tek bırakmazlar seni orada..
hangi bölümde okuyorsun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…