Yorumunuz ne kadar kaba. Sana mı soracak neyi sorup sormayacağını! Başlığı anlayarak okuyun ona göre cevap verin. Insanları yargılamak size düşmez
Yorumunuz ne kadar kaba. Sana mı soracak neyi sorup sormayacağını! Başlığı anlayarak okuyun ona göre cevap verin. Insanları yargılamak size düşmez
Sizin yorumunuz gayet zarif..
Adil olun.
Ve siz de beni yargılamayın.
Beni yargılamak da size düşmez..
Yahu konuyu ne kadar saptırıyosunuz bana sorcaksın gibi bişey mi söylemiş??anlamak istediğiniz gibi anlamaya çalışıyosunuz..Fikrini söylemiş..Asıl sizin şuanki yorumunuz çok kaba..
Muhatabım siz değilsiniz o yüzden cevap vermiyorm
Onunda muhatabı siz değilsiniz ama cevap veriyosunuz komik olmayın,ayrıca siz bu kadar kaba bi insanken,başkasına kaba diyosunuz ya alkışı hakediyosunuz
Çok mercikomik olmaya bayılıyorum sizi güldürdüysem ne mutlu bana :)
Onunda muhatabı siz değilsiniz ama cevap veriyosunuz komik olmayın,ayrıca siz bu kadar kaba bi insanken,başkasına kaba diyosunuz ya alkışı hakediyosunuz
. sözlerinizi dikkate alacağım :) ban yememek için susma hakkımı kullanıyorum. Lakin komedyenler için yaptığınız genelleme çok yanlış zira komiklik yapma öyle sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. :) daha fazla size cevap vermeyeceğim çünkü site kuralları gereği sizi kiblemem yeterli :)Aynen güldürdünüz,komik olan insanlar ciddiye alınmayan insanlardır her zaman..Ciddi olmanızda fayda var..Cıvıklığı sevmem malesef..
. sözlerinizi dikkate alacağım :) ban yememek için susma hakkımı kullanıyorum. Lakin komedyenler için yaptığınız genelleme çok yanlış zira komiklik yapma öyle sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. :) daha fazla size cevap vermeyeceğim çünkü site kuralları gereği sizi kiblemem yeterli :)
dans edebiliceğimiz bir yer olabilir canlı müzik dinleyebiliceğimiz biryerlerde :)disko derken bildiğimiz club tarzı müzikler çalan pop falan yani yerler mi diyorsunuz? yoksa sadece dans etmek mi istiyorsunuz? ben hiç gitmedim diskoya pek sevmem ama direk disko olmayan line, mono, eski beyrut vs yerler var taksimde. asmalıda da bol var, curcuna'yı biliyorum ben pek populer zaten ama kafam kaldırmadığı için hiç gitmedim:)
Ben ünv okurken cafeye giderdik,canlı müziğe giderdik,restorana gider yemeğimizi yerdik evimize dönerdik..Hafta sonları diskoya takılan çok fazla arkadaşım vardı onlarda 2 yıllık ünv.4 yılda bitirdiler..Hayatımda hiç diskoya bara gitmedim,gitmemde bu yüzden fikir veremiycem..Fakat taksimde fazlasıyla var çılgınıda var nezihide var..Ama öğrenci parası ne kadar yeter bilemiyorum..Umarım istediğiniz gibi bir ünv hayatı yaşarsınız
canlı müzik tarzında bir yermi disko / bar mı ?Taksim'de 45 lik
Kime sorsan gösterir, nostaljik bir yerdir, çok severim
öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim :) henüz oluşan bir arkadaş ortamım yok ve çok sıkılıyorum açıkçası .burdan alacağınız fikirlerden ziyade arkadaş ortamınızın tarzı, ekonomik durumu daha belirleyici olur.
üstelik istanbul' da keşfedilecek çok daha güzel tarihi yerler var. size barlardan daha fazla katkısı olur diye düşünüyorum.
anadolunun küçük bir şehrinde yaşadığınızı varsayarak bu merakınızı hoş görebiliyorum ama bu kadar hızlı bir giriş yapmayın istanbulun gece hayatına. hem ailenizin maddi imkanları hem de sizin vaktiniz daha değerli olmalı.
dans edebiliceğimiz bir yer olabilir canlı müzik dinleyebiliceğimiz biryerlerde :)
teşekkür ederim .
5 yıllık bölümüm 10 çıkmaz umarımteşekkür ederim :)
canlı müzik tarzında bir yermi disko / bar mı ?
öncelikle yorumunuz için çok teşekkür ederim :) henüz oluşan bir arkadaş ortamım yok ve çok sıkılıyorum açıkçası .
tarihi yerleri gezip görmek elbetteki çok daha faydalı fakat tarihi mekanlara pek ilgi duymadım bugünde kadar ..
Hem aileden hem arkadaş çevremden kopup geldiğim bu il de çok fazla sıkılıyorum ve yaşım gereği belkide yeni şeyleri denemeye heyecan duyuyorum ..
yeni şeyler derken mesela ilgi alanların neler? ya da merak ettiklerin. ona göre yönlendirme yapabiliriz..
yani özellikle şu diyemem ama daha önce hiç bu tarz mekanlara gitmemiştim ve bu benim için yeni olucak mesela .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?