Disko/bar ?

Anlamak istemeyen anlamasın.
Üniversiteye başlar başlamaz hangi disko bar diye sormak abesle iştigal.
Yer sorulsa neyse..
İnsan yeni başladığı okuldaki arkadaşlarını tanımadan disko bar diyorsa ben bu işi anlamıyorum.
Gerikafalı da dersiniz şimdi siz bana.
İnsan komşusun tanımazken yeni başladığı okul yeni edindiği çevreyi tanımalı önce
Okula başlar başlamaz sorulacak yerler de bellidir.
Sonrasıdır o işin. İlkinde yazdım zaten derslere boğulacak değilsiniz diye.

Size ne yahu?? Kiz eglenmeye gidiyor belki. Bu konuda kanun var da buzim mi haberimuz yok. Birakin Allahaskina herkes nasil istiyorsa oyle yasasin. Kizin istanbulda okul kazanacak kadar akli varsa nerede nasil davranmasini bilecek kadar kafasi basiyordur. Aklinizu kendinize saklayin sizden bu konuda akil istenmemis. Hala insanlar anlamiyor diyorsunuz da bence sorun insanlarin anlamamasinda degil, bunu bi tekrar dusunseniz iyi olur.

Aynen sizin yaptığınız gibi değil mi.
Kişisel soru sormuş ben de kendimce cevap vermişim.
Siz de bana cevap vermek zorunda değil

sen sorusuna cvp vermemişsin ki aklınca akıl vermeye çalışmışsın sorusuna cvp vermek ayrı. seni ilgilendirmeyen bi konuysa cvp vermezsin ama akılda vermeye çalışmazsın olur biter. ılk tepkıyı ben vermıyorum zaten herkesten tepkı aldın görüyosun. uzatmıcam arkadasın konusuda güme gitmesin.

Tepkiye göre konuşmam ben.
Düşündüğümü söylerim.
Şu anda aynı şeyi siz yapıyorsunuz yani bana akıl vermeye çalışıyorsunuz.
Ne yapacağımı söyleyerek.
İsteyen istediği yere gider tabi.
İstanbul gibi kozmopolit bir kentte arkadaş tanımadan disco bar araştırmak bana göre mantıksızdı belirttim.
Dediğim gibi tepkiler de umurumda bile değil..

bu kadar düşünmeye gerek yok ki. Her üniversiteye giden genç gibi zamanla kendiliğinden öğreneceksin. Arkadaşlarına dikkat etsen yeter.

Saygısızlığın lüzumu yok.
Müstakbel kayınvalide ne demek.
Ders çalış diye uyarmadım. Ama anlamak gerekiyor tabi ki.
Dalga geçin siz..
Beni kimse acayip yerlere götürmediği için tavsiye meselesine gelemeyeceğim.

Biz de onu diyoruz işte. Tavsiye yoksa kızcağızı darlama.

Beni taksim'de bir yere götürmüşlerdi ama çok acayip bi yerdi tavsiye etmiyim şimdi. Müstakbel kayın validen hemen ders çalış diye uyarmış :)):52:
nasıl bir yerdi giriş ücretleri felan nasıl ? :)

Valla sekerim, okula baslayinca sizin okuldaki insanlar nereye takiliyorsa sen de genelde oralara takiliyorsun :1: Okula baslayinca nerelere gidilecegini yavas yavas anlarsin acele etme :34:

okul açıldı aslında ama pek çevre edinemedim nedense :)

nasıl bir yerdi giriş ücretleri felan nasıl ? :)

Çok gürültülü bir yerdi. Oda oda ayrılmış ama kapalı bir alan yok. Karanlık. Elektronik müzik vardı. Güzel bi yerdi ama garipti konsept olarak.

Yer sorulsa neyse..
İnsan yeni başladığı okuldaki arkadaşlarını tanımadan disko bar diyorsa ben bu işi anlamıyorum.
İnsan komşusun tanımazken yeni başladığı okul yeni edindiği çevreyi tanımalı önce

Bakın yer ev yemek kitap bu tarz bir sıkıntım olsa onunla ilgili bir konu açardım .
Demekki o konuda herhangi bir sıkıntı yaşamamışım aç açıktayken biri beni diskoya götürsün demem heralde
belli birşeyler oturdu . Pek çevrem yok haftasonlarıda sıkılıyorum ve o tarz mekanları seviyorum .
İstanbula yeni geldim gidecek çarşı arıyorum desem sanırım daha farklı tepki verirdiniz neyse tartışmaya gerek yok çocuğunuzda varmış muhtemelen ablam/annem yaşında birisiniz iyi niyetle uyarmışsınızdır teşekkür ederim .

Bakın yer ev yemek kitap bu tarz bir sıkıntım olsa onunla ilgili bir konu açardım .
Demekki o konuda herhangi bir sıkıntı yaşamamışım aç açıktayken biri beni diskoya götürsün demem heralde
belli birşeyler oturdu . Pek çevrem yok haftasonlarıda sıkılıyorum ve o tarz mekanları seviyorum .
İstanbula yeni geldim gidecek çarşı arıyorum desem sanırım daha farklı tepki verirdiniz neyse tartışmaya gerek yok çocuğunuzda varmış muhtemelen ablam/annem yaşında birisiniz iyi niyetle uyarmışsınızdır teşekkür ederim .

Çarşı arıyorum deseydiniz niye aynı tepkiyi verirdim. Anlayamadım.
Yobaz mıyım ben.
Tartışmayalım tabi.
Diskoya bara kendi başına gidecekseniz siz bilirsiniz.
Şimdi desem diskoya bara yalnız başına gidince eğlenemezsiniz.
Ona da bir laf bulunur.
Neyse ben çıkayım buradan artık hakikaten.
Birşey tutturdum deyip laf kalabalığı yapılacak, aynı şeyleri tekrar edilecek.
Anneniz yaşındayımdır muhtemelen,
Çocuğum var ve emin olun ayne şeyleri onlara da söylerim.
Koruma amaçlı falan da değil.
Tavsiye sadece..
Medeniyeti biliyorum.
İki küçük çocuğumun makul kararlarına karışmadan büyütüyorum.
Üniversite zamanını da iyi biliyor, önceliği ona vermenizi söyledim sadece.
Bu eğlencenizi de daha sonraya bırakmanızı.
Yapılmış son derece saygısız yorumlar da çok önemli değil.
Yazdıklarımız kişiliklerimizi yansıtıyor sonuçta.
İnşallah çok başarılı olursunuz.

Çarşı arıyorum deseydiniz niye aynı tepkiyi verirdim. Anlayamadım.
Yobaz mıyım ben.
Tartışmayalım tabi.
Diskoya bara kendi başına gidecekseniz siz bilirsiniz.
Şimdi desem diskoya bara yalnız başına gidince eğlenemezsiniz.
Ona da bir laf bulunur.
Neyse ben çıkayım buradan artık hakikaten.
Birşey tutturdum deyip laf kalabalığı yapılacak, aynı şeyleri tekrar edilecek.
Anneniz yaşındayımdır muhtemelen,
Çocuğum var ve emin olun ayne şeyleri onlara da söylerim.
Koruma amaçlı falan da değil.
Tavsiye sadece..
Medeniyeti biliyorum.
İki küçük çocuğumun makul kararlarına karışmadan büyütüyorum.
Üniversite zamanını da iyi biliyor, önceliği ona vermenizi söyledim sadece.
Bu eğlencenizi de daha sonraya bırakmanızı.
Yapılmış son derece saygısız yorumlar da çok önemli değil.
Yazdıklarımız kişiliklerimizi yansıtıyor sonuçta.
İnşallah çok başarılı olursunuz.

teşekkür ederim . Neyse her zamanki gibi konu saptı .
Tavsiye bekliyorum hala .

benim arkadaşlar beyoğlunda the mekan diye biyere takılıyolar istanbulda yaşamıyorum ama facebookta görüyorum sürekli orda millet vardır heralde bişe :))

Kuzenime sormam lazım bunu.. :31:
Hatırladığım kadarıyla zillypera var club tarzında, masguarede club var bildiğim, ama toplu gittiğimizden ücretlerini hatırlayamıyorum şuan?:26:
Bir de taksim asmalı mescitte barlar var, fiyatları da normal.

Son düzenleme:
Yer sorulsa neyse..

ben üniversiteye girdiğimde aynı şehri geçiyorum aynı üniversiteye benimle birlikte 7 tane lise sınıf arkadaşım geldi. bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?

disko derken bildiğimiz club tarzı müzikler çalan pop falan yani yerler mi diyorsunuz? yoksa sadece dans etmek mi istiyorsunuz? ben hiç gitmedim diskoya pek sevmem ama direk disko olmayan line, mono, eski beyrut vs yerler var taksimde. asmalıda da bol var, curcuna'yı biliyorum ben pek populer zaten ama kafam kaldırmadığı için hiç gitmedim:)

ben üniversiteye girdiğimde aynı şehri geçiyorum aynı üniversiteye benimle birlikte 7 tane lise sınıf arkadaşım geldi. bununla ilgili ne düşünüyorsunuz?

Şahane. Çok şanslı olduğunuzu düşünüyorum..

Merhabalar . Bu sene istanbulda üni kazandım ilk senem ve buraları pek bilmiyorum . Böyle çok uçuk olmayan nezih ve giriş ücreti öğrenci bütçesine uygun olan tercihen avrupa yakasında bildiğiniz sevdiğiniz disko/barlar var mı ?

Bu tarz yerlere gitmek elbette seninde hakkın,ama oraya gideceğin arkadaşlarınıda çok iyi seçmiş olman lazım.
Burası istanbul..
Neyin nereden geleceğini kestiremezsin bile.
Bir büyük nasihatı sana..

Ben ünv okurken cafeye giderdik,canlı müziğe giderdik,restorana gider yemeğimizi yerdik evimize dönerdik..Hafta sonları diskoya takılan çok fazla arkadaşım vardı onlarda 2 yıllık ünv.4 yılda bitirdiler..Hayatımda hiç diskoya bara gitmedim,gitmemde bu yüzden fikir veremiycem..Fakat taksimde fazlasıyla var çılgınıda var nezihide var..Ama öğrenci parası ne kadar yeter bilemiyorum..Umarım istediğiniz gibi bir ünv hayatı yaşarsınız :34:

Okumaya mı eğlenmeye mi gidiyorsunuz.
Elbette ki kitaplara boğulmayacaksınız ama ilk araştırılacaklar arasında değil.
Nerde yemek yiyeyim, hangi kitapçı ,
nerde ev tutayım falan deseniz hadi neyse..

Yorumunuz ne kadar kaba. Sana mı soracak neyi sorup sormayacağını! Başlığı anlayarak okuyun ona göre cevap verin. Insanları yargılamak size düşmez

kendi fikrimce; hem okula hem de şehre adapte olmaya başladıkça kendi tarzına uygun yerler zaten bulursun. ayrıca arkadaş ortamına göre de hareket edersin.. sadece istanbul büyük bir şehir dikkatli ol derim.

Back