Okumaya mı eğlenmeye mi gidiyorsunuz.
Elbette ki kitaplara boğulmayacaksınız ama ilk araştırılacaklar arasında değil.
Nerde yemek yiyeyim, hangi kitapçı ,
nerde ev tutayım falan deseniz hadi neyse..
semt farketmez hergangi bir yer olablir .Semt neresi söylerseniz bilenler yardımcı olacaktır.
ilk araştırdığım şey bu değil zaten ev yemek kitap vesaire hepsi tamamlandı zaten .
hafta sonu var tatili var hep ders çalışacak değiliz ki ?
dakika bir gol bir.
önüne gelen bir yere gideceğine nezih bir yer aramak için sormuş işte.
insan okurken elini eteğini her şeyden çekecek değil ya :)
hayatımda hiç diskoya/bara gitmedim, İstanbul'u da bilmem ama öğrencilerin sıklıkla tercih ettikleri canlı müzik olan türden yerler çokça vardır diye düşünüyorum. yine de merkezi, temiz ve düzgün mekanları seçmeye özen gösterin...
Arkadas konuyu "universiteye basliyorum ilk yapmam geteken nedir" diye acmamis eglenecek yer ariyorum diye acmis. Siz annesi mi oluyorsunuz? Nasil bi cesaret yahu tanimadigin etmedigin universite cagina gelmis koskoca kadina "okumaya mi eglenmeye mi gidiyorsunuz " diye sormak. Belki eglenmeye gidiyor sizden izin mi alacak?
siz neden karışıyosunuz kişisel tercihi soru sormuş konu açmış bilmiyosanız cvp vermezsiniz olur biter akıl vermeye gerek yok kanımca.
Beni taksim'de bir yere götürmüşlerdi ama çok acayip bi yerdi tavsiye etmiyim şimdi. Müstakbel kayın validen hemen ders çalış diye uyarmış :))
Aynen sizin yaptığınız gibi değil mi.
Kişisel soru sormuş ben de kendimce cevap vermişim.
Siz de bana cevap vermek zorunda değil
sen sorusuna cvp vermemişsin ki aklınca akıl vermeye çalışmışsın sorusuna cvp vermek ayrı. seni ilgilendirmeyen bi konuysa cvp vermezsin ama akılda vermeye çalışmazsın olur biter. ılk tepkıyı ben vermıyorum zaten herkesten tepkı aldın görüyosun. uzatmıcam arkadasın konusuda güme gitmesin.
O size ya da buradakilere bana biraz akil verin universiteye basladim neler yapmam gerek diye sormamisCesaretlele ne alaka.
Tanımadığı insanlara soru sorabiliyorsa, tanımadığı bir insan da istediği gibi cevap verir.
Ben benden izin alsın da demedim.
İzin alması gereken ailesi.
Biraz tecrübe, biraz hatırlatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?