Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hemoroid olabilir mi sende??merhaba ben aranızda yeniyim çok utanarak soruyorum ama bugün büyük abdestimle beraber çok yoğun bı kanama yaşadım peceteyle sildigimde kan gorunmuyodu ama dışkıda vardı çok korkuyorum bununla ilgili fikri bilgisi olan varmı?
Evet var endometrioziste varCanım hemoroid olabilir mi sende??
Canım endometriozisin hemoroide sebep olacağını sanmıyorum. Biri rahim biri bağırsak sorunu. Aşırı ıkınma yüzünden yada aşırı sert tuvalet yüzünden kanamam olmuştur. Bir genel cerraha git istersen ama ağrın sızın yoksa sana daha rahat tuvalete çıkman için ilaç vs verirEvet var endometrioziste var
Kanama ishalle birlikte olmuştu sonrasında birde ishal başladı sanırım korktuğum ve stres yaptığım için çok fazla düşünüyorum kötü birşey mi acaba diye ama öyle olsa kanama devam ederdi diye de düşünüyorumCanım endometriozisin hemoroide sebep olacağını sanmıyorum. Biri rahim biri bağırsak sorunu. Aşırı ıkınma yüzünden yada aşırı sert tuvalet yüzünden kanamam olmuştur. Bir genel cerraha git istersen ama ağrın sızın yoksa sana daha rahat tuvalete çıkman için ilaç vs verir
Merhaba genel cerrahiye gidin olmazsa gastroentrolojiye de gidebilirsiniz kanama nın bir çok sebebi var hemoroid fisür veya bağırsak mide den de olabilir korkulacak bir şey yoktur bence iltihapta olabilir benzerini yaşadım iltihap çıktı bendemerhaba ben aranızda yeniyim çok utanarak soruyorum ama bugün büyük abdestimle beraber çok yoğun bı kanama yaşadım peceteyle sildigimde kan gorunmuyodu ama dışkıda vardı çok korkuyorum bununla ilgili fikri bilgisi olan varmı?
Allah razı olsun sağolunMerhaba genel cerrahiye gidin olmazsa gastroentrolojiye de gidebilirsiniz kanama nın bir çok sebebi var hemoroid fisür veya bağırsak mide den de olabilir korkulacak bir şey yoktur bence iltihapta olabilir benzerini yaşadım iltihap çıktı bende
Sizden de razı olsun ama gidebilirseniz önceliğiniz gastroentroloji olsunAllah razı olsun sağolun![]()
Cnm o hemoraodden oluyorEvet var endometrioziste var
Merhaba endometriozis de dışkıda kan yapabilir diye biliyorum. Bağırsağı tutmuş olabilir. Bence kadın doğuma gidip mr falan cektirin. Bağırsağı tutmuşsa zor anlaşılıyor.Allah razı olsun sağolun![]()
Ihmal etmeyin endo ilerlerse bağırsaktan kısmı kesim yapıyorlar.Allah razı olsun sağolun![]()