lailerra ♥♡♥♡♥♡♥♡ Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2022 475 464 33 11 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lailerra #1 merhaba herkese, basurum var ve tuvalet ihtiyacımda çok zorlandım ve kan gördüm. normal midir?
Unus OLENA Kayıtlı Üye 8 Aralık 2019 1.828 7.098 158 26 12 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lailerra #2 Basurda kan normal. Basur zaten ordaki damarların dolaşımın bozulup şişmesi. Şişen yere baskı olunca kanar. Sıcak su banyosu işe baya yarıyor onu üşenme yap. Kabız yapmayacak hatta sıvı çıkarmanı sağlayacak şekilde beslen. Verilen ilâçları kullan. Çok sancılı bir süreç allah yardımcın olsun
Basurda kan normal. Basur zaten ordaki damarların dolaşımın bozulup şişmesi. Şişen yere baskı olunca kanar. Sıcak su banyosu işe baya yarıyor onu üşenme yap. Kabız yapmayacak hatta sıvı çıkarmanı sağlayacak şekilde beslen. Verilen ilâçları kullan. Çok sancılı bir süreç allah yardımcın olsun
lailerra ♥♡♥♡♥♡♥♡ Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2022 475 464 33 12 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lailerra #3 Unus .!.: Basurda kan normal. Basur zaten ordaki damarların dolaşımın bozulup şişmesi. Şişen yere baskı olunca kanar. Sıcak su banyosu işe baya yarıyor onu üşenme yap. Kabız yapmayacak hatta sıvı çıkarmanı sağlayacak şekilde beslen. Verilen ilâçları kullan. Çok sancılı bir süreç allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Unus .!.: Basurda kan normal. Basur zaten ordaki damarların dolaşımın bozulup şişmesi. Şişen yere baskı olunca kanar. Sıcak su banyosu işe baya yarıyor onu üşenme yap. Kabız yapmayacak hatta sıvı çıkarmanı sağlayacak şekilde beslen. Verilen ilâçları kullan. Çok sancılı bir süreç allah yardımcın olsun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
P _Paris0_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2022 862 227 33 12 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lailerra #4 lailerra .!.: merhaba herkese, basurum var ve tuvalet ihtiyacımda çok zorlandım ve kan gördüm. normal midir? Genişletmek için tıkla... Damarda patlama olmuştur. Kabız olmamaya çalış. Yırtılırsa eğer daha büyük sıkıntı
lailerra .!.: merhaba herkese, basurum var ve tuvalet ihtiyacımda çok zorlandım ve kan gördüm. normal midir? Genişletmek için tıkla... Damarda patlama olmuştur. Kabız olmamaya çalış. Yırtılırsa eğer daha büyük sıkıntı
Borellus80 Nirvana Pro Üye 18 Şubat 2018 12.302 2 55.226 598 44 12 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi lailerra #5 lailerra .!.: merhaba herkese, basurum var ve tuvalet ihtiyacımda çok zorlandım ve kan gördüm. normal midir? Genişletmek için tıkla... Normal bir durum,lifli gidalar ile beslenmeye ve mayalı ürünlerden kaçınmaya dikkat edin.İhmal etmeden bir sağlık kuruluşuna gidin,ileride daha büyük sorunlar yaratabilir.
lailerra .!.: merhaba herkese, basurum var ve tuvalet ihtiyacımda çok zorlandım ve kan gördüm. normal midir? Genişletmek için tıkla... Normal bir durum,lifli gidalar ile beslenmeye ve mayalı ürünlerden kaçınmaya dikkat edin.İhmal etmeden bir sağlık kuruluşuna gidin,ileride daha büyük sorunlar yaratabilir.