Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok gecmiş olsun. Doktor ne diyor pekiMerhaba 10 yasinda oglumun diskisinda ++ pozitif yag tespit edildi.Bir hafta sonra gidince + pozitif cikti.Canim cok sikkin boyle bir durum yasayan var mi?
Geçmiş olsun fikrim yok,konu güncel olsun diye yazdmKan degerlerinde cok anormal bir durum olmadigi icin kotu birsey dusunmuyoruz diyorlar bu persembe tekrar test yapicaklar.Ama anne yuregi cok tedirginim.
Yuzunde dokuntu oldu kulaklarinda da dokuntu oldu doktor emilim bozukluguda olabilir dedi birazcik zayifiz ole iste mayista bir daha test vericez umarim guzel haberler aliriz.Geçmiş olsun. Neden gaita tahlili yaptırmıştınız? Şikayeti neydi
İnşallah çıkmaz bir şeyYuzunde dokuntu oldu kulaklarinda da dokuntu oldu doktor emilim bozukluguda olabilir dedi birazcik zayifiz ole iste mayista bir daha test vericez umarim guzel haberler aliriz.
İnsallah cikmaz doktor olumlu konusuyor ama anne yuregi korkuyorum ister istemez.İnşallah çıkmaz bir şey
Haklisiniz. Ama doktor olumlu konusuyormus. bizim de cok sıkıntılarimiz var. Oyle yangin yeri ki yuregim. Ne zor evlatla sinanmakİnsallah cikmaz doktor olumlu konusuyor ama anne yuregi korkuyorum ister istemez.
Bi bilsek sorunumuzu. 2 ay önce covid geçirdik. 1 hafta ates oldu 3 yasindaki kizimda. Iyilestikten 1 hafta sonra yine ateslendi bu sefer ishalle birlikte. Yine iyilesti yine 1 hafta sonra ateslendi doktora gittik kanda enfeksiyon varmis 3 gun igne verdi iyilesti sonra aradan 1 hafta gecti yine ateslendi bu sefer balgamli oksuruk vardi. Nefes alışverişi cok hızlandı. Doktor 1 hafta antibiyotik igne verdi kullandık yine iyilesti ıgneler bittikten 10 gun sonra yine ayni balgamli öksürük ateş hızlı nefes alışverişi bu sefer sehir hastanesinde yatış verildi. Bi sey bulunamadi. Ordan da iyilesip çıktık. Tekrar cigerlere inerse göğüs hastalıklarına yonlendirecekler cigerlere bronkoskopi yapilabilir Allah korusun. Ve bugun öksürük başladı yine. Çok korkuyorumSizin sorununuz nedir?Cok gesmis olsun
Cok cok gecmis olsun bence sizde olumsuz dusunmeyin belkide sadece hassas bi bagisiklik sistemi vardir.Bence uzulmeyelim cocukluk doneminde oluyor bole seyler.Allah beterinden saklasin diyelim.Guzel haberlerimizi burdan paylasalimHaklisiniz. Ama doktor olumlu konusuyormus. bizim de cok sıkıntılarimiz var. Oyle yangin yeri ki yuregim. Ne zor evlatla sinanmak
İnşallah. Napayim hep diken ustundeyim. İnşallah korkularımız yersizdirCok cok gecmis olsun bence sizde olumsuz dusunmeyin belkide sadece hassas bi bagisiklik sistemi vardir.Bence uzulmeyelim cocukluk doneminde oluyor bole seyler.Allah beterinden saklasin diyelim.Guzel haberlerimizi burdan paylasalim
Benim de kızımın kakasında yağ çıkıyor 3 yaşında kaka tahlilinde yağdan başka birşey çıkmadı ama karın ağrısı ve şişkinlik oluyor kilosu da az siz nasıl çözdünüz bu sorunu ben de korkuyorum inşaallah birşey çıkmazMerhaba 10 yasinda oglumun diskisinda ++ pozitif yag tespit edildi.Bir hafta sonra gidince + pozitif cikti.Canim cok sikkin boyle bir durum yasayan var mi?