- 8 Haziran 2012
- 5.278
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
Kimler yönetiyor bizi ya?
RTÜK: "Ses kaydıyla ilgili haberler konusunda yayın yasağı getirildi."
Cumhuriyet gazetesine de kaldırmaları için uyarı gelmiş dinleyen dinledi zaten hala da dolaşıyor artık istedikleri kadar yasaklasınlar önüne geçemezler
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün YouTubea düşen ve Dışişleri Bakanlığında yapılan Suriye toplantısına ait olduğu iddia edilen ortam dinlemesiyle ilgili olarak Diyarbakırda konuştu.
Partisinin Diyarbakır mitinginde halka seslenen Erdoğan, kayıt için ahlaksızlık ve namussuzluk diyerek şunları söyledi:
Bugün Youtubea bir şey düştü. . Dışişleri Bakanlığında ulusal güvenliğimizle ilgili Suriyedeki Süleyman Şah türbesi ile ilgili bir görüşme yapılıyor. Bu bile Youtubea düştü. Bu ahlaksızlık. Alçaklık, namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz. Şu hale bak. Bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak sen kime servis yapıyorsun.
http://www.radikal.com.tr/politika/erdogandan_dinlemeye_ilk_tepki-1183565
Yalnız bunların inine gireceğiz dedikçe aksi oluyor.
Üst düzey bir görüşmenin kaydı düşüyor asıl inine girme işini dinleyenler yapıyor...
[SUB]Tape lerin sahte olduğunu söyleyen, montaj olduğuna inanan hükümeti savunan arkadaşlarımı göremiyorum. Hepsi mi banlandı ? Ne düşündüklerini merak ediyorum gerçekten. Hala savunmayacaklar değil mi ? Son teknoloji artık her şey montajlamışlardır diyorlardı. Son teknoloji ile montaj olmadığı netlik kazandı. Keşke banlı olmasalardı fikirlerini öğrenseydik. Tek bir hükümet yanlısının kalmamış olması gerekiyor artık diye düşünüyorum. İnşallah amin[/SUB]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?