• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dışişleri kaseti doğruladı: Alçakça bir saldırı

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.278
1.437
248
Dışişleri Bakanlığı, Suriye konusunda çıkan ses kaydındaki konuşmalar için açıklama yaptı: Görüşmelerin kamuoyuna servis edilmesi Türkiye'nin ulusal güvenliğine yönelik alçakça bir saldırıdır"

Türkiye Dışişleri Bakanlığı'nca sosyal medya sitesinde yayınlanan ses kaydı ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi:

"Genel olarak Suriye'deki çatışmaların ülkemiz için yarattığı risk ve tehditlerin değerlendirilmesi, bu tehditler karşısında alınabilecek tedbirlerin görüşülmesi, bu bağlamda da, Suriye içinde yer alan vatan toprağı Süleyman Şah Saygı Karakolu'na yönelik tehditlerin ele alınması amacıyla, ulusal güvenliğimizle ilgili konularda birinci derecede yetkili olan devlet görevlilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bir kriz yönetimi toplantısının ses kayıtlarının, bugün (27 Mart) internet üzerinden sosyal medya aracılığıyla bazı bölümleri tahrif edilerek yayınlandığı görülmüştür.

Bir takım terör unsurlarının tehdidi altındaki bir vatan toprağını gerektiğinde savunmak amacıyla ilgili kurumlar arasında değerlendirmeler yapılması devletin asli görevleri arasında olan doğal bir uygulamadır. Sözkonusu toplantıda, Türkiye'nin, herhangi bir saldırı karşısında Süleyman Şah Saygı Karakolu'nu savunma yönündeki iradesinin tam olduğu ve Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun ve orada görevli personelimizin korunmasını ve emniyetini teminen, ihtiyaç duyulduğunda gereken adımların kararlılıkla atılacağı teyit edilmiştir.

Dışişleri Bakanı makamı gibi devletin en hassas güvenlik konularının ele alındığı bir mekanda gerçekleştirilen çok gizli mahiyetteki böyle bir toplantının izlenerek görüşmelerin kamuoyuna servis edilmesi Türkiye'nin ulusal güvenliğine yönelik alçakça bir saldırı, bir casusluk faaliyeti ve son derece ağır bir suçtur. Bu olay, ülkemizin karşı karşıya bulunduğu siber ve elektronik saldırı tehditlerinin boyutunu gözler önüne sermektedir. Bunu yapan ihanet şebekeleri devletimizin ve milletimizin düşmanlarıdır.

Devletimizin ve milletimizin güvenliğine yönelik bu saldırının faillerinin en kısa zamanda tesbit edilerek ortaya çıkartılmaları ve adalete teslim edilerek yasalar çerçevesinde hak ettikleri en ağır cezaya çarptırılmaları sağlanacak; Türkiye Cumhuriyetini hedef alan bu haince saldırı mutlaka akamete uğratılacaktır."

http://www.radikal.com.tr/politika/disisleri_kaseti_dogruladi_alcakca_bir_saldiri-1183554

e yani gerekli mercilercede açıklanmış ses kayıtlarının doğruluğu daha inanmayan kendi bilir artık:50:

Yazıklar olsun. Marifet gibi doğrulanmış. Süleyman şah türbesini yıkmayı planlamayı nasıl bu kadar güvenlik zafiyeti verildiğini de açıklasın o zaman.

Kimler yönetiyor bizi ya? :47::47:

Bunca kayıt çıktıktan sonra hala dinleme için yeteri kadar önlem alınamamış ya da karşımızdaki organize işler nasıl bir teknolojiye sahipse önlem alınamıyor.Bir yandan da dinlemede malzeme vermezsen ortaya kayıt çıkmaz.Kayda değer birşey var o nedenle yayınladır.Kim bunlar:19::19::19:

Şu saatten sonra seçimlerin bir önemi var mı sizce ? Benim nezdimde zerre değeri kalmadı seçimlerin.Ülke refahı,ülkemin çıkarları derken bunları mı kastediyorlardı acaba ??

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün YouTube’a düşen ve Dışişleri Bakanlığı’nda yapılan Suriye toplantısına ait olduğu iddia edilen ortam dinlemesiyle ilgili olarak Diyarbakır’da konuştu.

Partisinin Diyarbakır mitinginde halka seslenen Erdoğan, kayıt için ‘ahlaksızlık ve namussuzluk’ diyerek şunları söyledi:

Bugün Youtube’a bir şey düştü. . Dışişleri Bakanlığı’nda ulusal güvenliğimizle ilgili Suriye’deki Süleyman Şah türbesi ile ilgili bir görüşme yapılıyor. Bu bile Youtube’a düştü. Bu ahlaksızlık. Alçaklık, namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz. Şu hale bak. Bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak sen kime servis yapıyorsun.
http://www.radikal.com.tr/politika/erdogandan_dinlemeye_ilk_tepki-1183565

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün YouTube’a düşen ve Dışişleri Bakanlığı’nda yapılan Suriye toplantısına ait olduğu iddia edilen ortam dinlemesiyle ilgili olarak Diyarbakır’da konuştu.

Partisinin Diyarbakır mitinginde halka seslenen Erdoğan, kayıt için ‘ahlaksızlık ve namussuzluk’ diyerek şunları söyledi:

Bugün Youtube’a bir şey düştü. . Dışişleri Bakanlığı’nda ulusal güvenliğimizle ilgili Suriye’deki Süleyman Şah türbesi ile ilgili bir görüşme yapılıyor. Bu bile Youtube’a düştü. Bu ahlaksızlık. Alçaklık, namussuzluktur. Bunların inine gireceğiz. Şu hale bak. Bu kadar önemli bir görüşmeyi ortam dinlemesi yaparak sen kime servis yapıyorsun.
http://www.radikal.com.tr/politika/erdogandan_dinlemeye_ilk_tepki-1183565

Yalnız bunların inine gireceğiz dedikçe aksi oluyor.
Üst düzey bir görüşmenin kaydı düşüyor asıl inine girme işini dinleyenler yapıyor...

Ben hayret ediyorum, nasıl hala bu hükümet düşmüyor? Aklımı kaçırıcam.

Ortam dinlemesi yapanlar anayasal suç işledikleri gerekçesiyle vatana ihanet suçlamasıyla yargılanacakmış..

Bu ses kayıtlarının sahipleri değil yalnız, ortamı dinleyenler!

Şimdi aynısını yazacaktım Ankara bassavcıgılı bu bılgılerı sızdıranlarla ılgılı sorusturma yapacakmış konusanlar hakkınnda değil.
Gel de delirme !!!
Ülkenin çivisi çıktı artık.

yanarım da neye yanarım

bi kaç füze attırıp ordaki askerlerin canını hiçe sayarak başlatacaklar can kıyımlarını.. aklım havsalam almıyor artık olanları

bu zamana kadar ki bütün ses kayıtlarını yalanladıkları halde, bunu yalanlamamaları; suriyeye gerçekten girileceğini gösteriyor. ülkeyi suriye bataklığına çekmek istediklerini marifetmiş gibi kabul ediyorlar. bu ülkede teröre binlerce kurban verildi, kendi hükümetleri zamanında teröre tavan yaptırdıktan sonra, itin başıyla anlaşma yapıp, terörü bitti gibi gösterdikleri halde, eski bakan "beni öcalan tasfiye ettirdi" dediği halde, kuzey ırağa girilmesi gündeme gelmiyor da, itlerini beslediğimiz, teröristlerine yataklık yaptığımız suriyeye girileceğinden bahsediliyor.

kendi kabineleri ve kabileleri girsin suriyeye, yiyorsa...

[SUB]Tape lerin sahte olduğunu söyleyen, montaj olduğuna inanan hükümeti savunan arkadaşlarımı göremiyorum. Hepsi mi banlandı ? Ne düşündüklerini merak ediyorum gerçekten. Hala savunmayacaklar değil mi ? Son teknoloji artık her şey montajlamışlardır diyorlardı. Son teknoloji ile montaj olmadığı netlik kazandı. Keşke banlı olmasalardı fikirlerini öğrenseydik. Tek bir hükümet yanlısının kalmamış olması gerekiyor artık diye düşünüyorum. İnşallah amin :50:[/SUB]

Son düzenleme:
O turbede gorev yapan Turk askerlerine saldiracaklarmis, onlar devlet eliyle sehit olacaklar... Ama onemli degil... Hukumetin menfaatleri insanlarin canindan, sehit analarinin feryatlarindan, gozyaslarindan daha onemli oldu bu ulkede.. Hala da destekleyenler varsa sehit analarinin da vebali ustlerindedir. Secimler olacak alt tarafi, savasta degiliz, bune menem bir koltuk mucadelesidir? Bu ne bicim bir koltuk sevdasidir ki insan caninin ustundedir? Oyle ustundedir ki tapenin iceriginden ziyade hala sizdirilmasi en buyuk kabahattir? Insanlik oldu mu heeeeyyy??? AKPnin unlu yuzde ellisi.. Orada kimse var mi?

[SUB]Tape lerin sahte olduğunu söyleyen, montaj olduğuna inanan hükümeti savunan arkadaşlarımı göremiyorum. Hepsi mi banlandı ? Ne düşündüklerini merak ediyorum gerçekten. Hala savunmayacaklar değil mi ? Son teknoloji artık her şey montajlamışlardır diyorlardı. Son teknoloji ile montaj olmadığı netlik kazandı. Keşke banlı olmasalardı fikirlerini öğrenseydik. Tek bir hükümet yanlısının kalmamış olması gerekiyor artık diye düşünüyorum. İnşallah amin :50:[/SUB]

Sorcha,
konuya yorum lütfen, üyeler gerekli görürse fikrini yazar.

Back