Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen hafta disiplin cezası aldım. Ve dediler ki disiplin cezası alanlar hukuk okuyamaz. Ama benim en büyük hayalim hukuk. Bu konu da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen? Disiplin cezası olanlar hukuk okuyabilir mi?
Geçen hafta disiplin cezası aldım. Ve dediler ki disiplin cezası alanlar hukuk okuyamaz. Ama benim en büyük hayalim hukuk. Bu konu da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi lütfen? Disiplin cezası olanlar hukuk okuyabilir mi?
Gunaydin canim ne tur bir ceza aldin,lisede alinan cezalar sicile isler derler ama bu sadece yurtla alakali diye biliyorum lisede ceza alanlara yurt cikmaz diyorlar.
Sene sonuna kadar okulda akilli uslu dur sene sonunda okulda kurul toplanir eger herhangi bir olaya karismazsan disiplin cezan kalkar ama bu donem cezan oldugu icin takdir ve tesekkur belgesi alamazsin.
Bir sonraki dönemlerde davranışların okul öğrenci ödül ve disiplin kurulunca değerlendirilir.
Öğretmenler kurulu kararına bağlı olarak mezun olacağın öğretim yılının ikinci dönemi tamamlanmadan
dosyandan silinir ve sonuç yazılı olarak veline bildirilir...
Valla yalan olmasın benim de hukuk hocam esprisini yapmıştı bir kez bu durumun sizi kekliyorlar sicilinize işler ömür boyu peşinizden gelir diye demişti. Yokmuş öyle bir şey. Başka hiçbir şey bilmiyorum bu konuda. O yüzden bilmeden konuşmak istemem.
Merhaba msjinizi yeni görme firsatim oldu sanirim msj sınırım var yazamadim size , adini verebilirim konularimin icerisinde hemen yaziyo zaten :) benim icime sindi acikcasi sadece bikac endisem vardi oda cok muhafazakar olmalariydi ama okadar degilmsi ben tercihlerimde yazicam tavsiye ederim :)