Dişin üzerine et gelmesi

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Merhaba kızlar 3 4 gündür 20 lik dişimde bi ağrı vardı çok önemsemedim bugün artık yemek yemekte zorlandım. Aynadan bi baktım ki çok önceden çıkan bi 20 lik dişin üzerine yanağımdan et parçası üzerini kaplamış kalkmıyor bile. Yarısı görünüyor dişin yarısı etin altında. Çok acıyor gülerken bile acıyor. Bu zamanla geçecek bişey mi başına gelen varmı acaba. Tedavisi nasıl olur et mi kesilir diş mi çekilir

Lütfen yardımmm

Yirmilik dis bi sure batar cikar cok degisik bisey. Eger yer yoksa cenen darsa cektirmende gerekebilir ama bi donemde dis cekmiyolar galiba

Yirmilik dis bi sure batar cikar cok degisik bisey. Eger yer yoksa cenen darsa cektirmende gerekebilir ama bi donemde dis cekmiyolar galiba
Yok Bayadır var o diş bi sorun yoktu. Bikaç gündür dişin üzerine et geldi acıyor

Oyle canim bi bakarsin et var bi bakarsin duzelmis. Sabrediceksin o et parcasina yapacak biseyin yok yeniden etin cekilmesini bekliceksin

kardesimin de öyle oldu canım cok zor ama o et tekrar cekilebiliyor doktor dis eti sismesinden olmus demisti seninkini gormedim ama insallah gecer Allah sifa versin

kardesimin de öyle oldu canım cok zor ama o et tekrar cekilebiliyor doktor dis eti sismesinden olmus demisti seninkini gormedim ama insallah gecer Allah sifa versin
Anladım cnm biraz bekliyim o zmn

Et parcasi olmadik yerdeyse. Yani normalinde orda et bulunmuyorsa..
Et parcasi normal boydan buyukse..
O et parcasi kendi kaybolmaz ufak bir jiletle kesiyorlar duymuyosun bile.
Basima geldi ama normal disime olmustu bende

Et parcasi olmadik yerdeyse. Yani normalinde orda et bulunmuyorsa..
Et parcasi normal boydan buyukse..
O et parcasi kendi kaybolmaz ufak bir jiletle kesiyorlar duymuyosun bile.
Basima geldi ama normal disime olmustu bende
Ya nasıl anlatsam sanki yanağımdan bi parça uzamışta dişin yarısını battaniye gibi sarmış

Zaman la gidiyor merak etme cnm benim öyleydi sadece biray sürdü

Doktora danışmadan antibiyotik kullanılmaz!
Vallah avrupadayim disciler kapali almiyorlar. Tr nasil bilmiyorumda. Annem gecenlerde iltihaptan inanin öluyordu . Bende karsiyim doktorsuz basa buyruk is yapmaya. Ama malesef evdeki ilaci vermek zorunda kaldim allaha sukur iyi oldu. Ama tabi disciye gozuksun gozukebiliyosa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…