Yok Bayadır var o diş bi sorun yoktu. Bikaç gündür dişin üzerine et geldi acıyorYirmilik dis bi sure batar cikar cok degisik bisey. Eger yer yoksa cenen darsa cektirmende gerekebilir ama bi donemde dis cekmiyolar galiba
Çekilir yani değil miOyle canim bi bakarsin et var bi bakarsin duzelmis. Sabrediceksin o et parcasina yapacak biseyin yok yeniden etin cekilmesini bekliceksin
Anladım cnm biraz bekliyim o zmnkardesimin de öyle oldu canım cok zor ama o et tekrar cekilebiliyor doktor dis eti sismesinden olmus demisti seninkini gormedim ama insallah gecer Allah sifa versin
Ya nasıl anlatsam sanki yanağımdan bi parça uzamışta dişin yarısını battaniye gibi sarmışEt parcasi olmadik yerdeyse. Yani normalinde orda et bulunmuyorsa..
Et parcasi normal boydan buyukse..
O et parcasi kendi kaybolmaz ufak bir jiletle kesiyorlar duymuyosun bile.
Basima geldi ama normal disime olmustu bende
Aciyormu. Aciyorsa iltihaptir.Ya nasıl anlatsam sanki yanağımdan bi parça uzamışta dişin yarısını battaniye gibi sarmış
Çok acıyor konuşurken gülerkenAciyormu. Aciyorsa iltihaptir.
Çok acıyor konuşurken gülerken
Oruçluyum akşam bakayım olmazsa alırım saolIltihap. Antibiyotik alman lazim
Doktora danışmadan antibiyotik kullanılmaz!Oruçluyum akşam bakayım olmazsa alırım saol
Vallah avrupadayim disciler kapali almiyorlar. Tr nasil bilmiyorumda. Annem gecenlerde iltihaptan inanin öluyordu . Bende karsiyim doktorsuz basa buyruk is yapmaya. Ama malesef evdeki ilaci vermek zorunda kaldimDoktora danışmadan antibiyotik kullanılmaz!
Bu durumda doktora gitmek çok zorrDoktora danışmadan antibiyotik kullanılmaz!
Bir ay mıZaman la gidiyor merak etme cnm benim öyleydi sadece biray sürdü
Evet ksplamıştı çok sancı ediyor du ve sadece biray sürdü yemek bile yiyemiyorudumBir ay mıseninde aynı bı şekilde miydi. Dişin üzerini kaplamış mıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?