Dişin gömük kalması

iRem_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2009
271
0
31
Arkadaşlar ben 16 yaşındayım bi süt dişim gömük kaldı haziranda damagım yarılıcak.
Hiç damağını yardıran var mı? İnternetten araştırıyorum yarıyorlarmış dişi cekiyorlarmıs dikiş atıyolarmıs yaklasık 5 gun sonra da dikişler alınıyormuş.
Yardıran varsa acıyor mu ne kadar surede iyileşiyor ?

ben üç hafta önce aynı operasyonu geçirdim damağımda gömük kalmıştı diş.onu çektiler yapay kemik koydular ve dikiş attılar bir hafta sonrada dikişleri aldılar.hiç ağrı sızı hissetmedim şu anda tamamen iyileşti diyebilirim sadece dikişli kalan sürede dikkat gerekiyo o kadar..

ben üç hafta önce aynı operasyonu geçirdim damağımda gömük kalmıştı diş.onu çektiler yapay kemik koydular ve dikiş attılar bir hafta sonrada dikişleri aldılar.hiç ağrı sızı hissetmedim şu anda tamamen iyileşti diyebilirim sadece dikişli kalan sürede dikkat gerekiyo o kadar..

Yorumun için tesekkur ederim =) Senin süt dişin miydi yoksa 20lik diş mi?
Bu arada, dişi cekiyolarmıs dedigim assagıya cekiyorlarmıs. Yani ben o dişimi kullanıcam. Bide sen tel taktın mı? Ben takıcam acaba yardırıktan ne kadar sonra tel takılır.

canım benim diş tamamen fazlalıkmış doktor öyle demişti yani kıyıda köşede bi diş değildi resmen damağımda çıkmıştı yirmilik değildi.ben o dişi kullanamazdım çünkü yeri yoktu:)tel kullanmadım ben.

Tamam canım msndende soyledin zaten yorumu simdi gordum tesekkur ederim :)

Canım benimde dişimde gömük diş kalmış.Dolgularım falan vardı hepsi yapıldı.ışte tel takıcaksın dediler önce tel için ölçü alıyorlar ve ewt yarcaklarmış fakat bende nasıl birşey olduğunu bilmiyorum.Birkaç hafta sonra takılcak.Seni bilgilendirirm istersen :)

X