slm kızlar nasılsnzz kızım 8.ayını doldurdu ama hala dişimş yokk yeri iice kabardıı belli yanii küçükk tepecik gibii ama patlamdıı ne zamn patlar bilgisi olann paylaşsnn
gece uykusundan aglayarak uyanıyoo hiç böle yapmazdııı gece uykumz bozulduu iicee
saoln kızlar darısı bize inşşşş dr dedi bize iice kabarmş dişi ama yinede tam olarak bilemiyorum ne zamn çıkartacagını dedii
uykusundan aglayarak uyanıyoo canının yandıgı bellii normal bi aglama degill nasip artık bekliyorzz
benim kız 9.alıkken çıktı.bizde nihayet demiştik.bizden sonra dogunların tavşan tavşan duruyorlar çok ihoş duruyodu.evet soranlar gıcık ediyodu ..geç çıkan diş yi daha saglam olur derler..
Benim kızım bir yaşını doldurdu ama hala dişimiz yok daha küçük bebeklerin dişlerini görünce üzülüyor insan ister istemez artık çıksa da bende görsem kızımın incilerini ::ecrin_bebek:
ya arkadaşlar ben de sizinle aynı duygulardayım benim hatun da 9.5 aylık dişten eser yok. doktor diş çıkması kalıtsal dedi benim dişim 12 aylıkken çıkmış süt dişlerim de döküldüğünde çok geç çıkardı ilkokuldayken üzülürdümşimdi de kızımı soranlara kızıyorumalsanaalsanasmiledişin geç çıkmasının önemli olmadığını bilenler zaten bişey demiyor ama cahil tipler hala çıkmadımı deyince kıl oluyorum
kızlar benim kızım ilk dişini 14 şubatta çıkardı. arada 1 buçuk ay var şu anda 4ü tam çıkmış 2si yarım patlamış 2si de henüz patlamış 8 dişimiz var merak etmeyin hepsi patır patır çıkacak. tavsiyem calgel sürmeniz işe gerçekten yarıyor tadı da idare eder.
Daha önce de yazmıştım, yaklaşık bir ay önce kızımın dişleri çıkmadı diye, şimdi ise dört dişi birden çıkıyor kızım onüç aylık oldu geç oldu ama güç olmadı şimdilik sorun yok inşallah bütün dişlerini rahat çıkarır kuzum, darısı bebeğinin dişi çıkmayan annelerin başına :))
Benim oğlum 6.5 aylık hem alt hem üst damakta bir beyazlık görüyorum ama henüz değil sanırım.Zaten diş çıkaracağı zaman huysuzlanıyorlarmış bizimki henüz keyifli.