• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişimiz çıktı

senanaz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2010
535
7
96
İstanbul
merhaba güzel kızım 10 aylık oldu. daha yeni 2 dişimiz çıktı. haydi bakalım yeni diş çıkaran bebeklerimizin sorunlarını konuşalım. biz sıkıntılı üç günü atlattık ya sizlerrrr.:emir_bebek:

hadı bakalım hayırlı olsun
bız eskılerı unuttuk yenısıde 4 aylık daha
neler yasıycaz
benım oglumunda 8 aylık ıkmıstı
geç çıkanlar ıyı olurmus dedıler ama okadar seker cıkolata yemedıgı antıbıyotık kullanmadgı halde 4 yasında basladılar çurumeye

hadı bakalım hayırlı olsun
bız eskılerı unuttuk yenısıde 4 aylık daha
neler yasıycaz
benım oglumunda 8 aylık ıkmıstı
geç çıkanlar ıyı olurmus dedıler ama okadar seker cıkolata yemedıgı antıbıyotık kullanmadgı halde 4 yasında basladılar çurumeye

ben de 2 oğlumda neler yaşadığımı unutmuştum. ama tekrar hatırlamak zorunda kaldık.ateş,ishal,iştahsızlık,huysuzluk.bir de üstüne istanbulun nemli sıcağı. kabus gibi. umarım sen bunları yaşamazsın. dişleriniz pıt diye çıkar. dişlerin geç çıkması da çürümeyeceği anlamına gelmez arkadaşım. biraz kalıtım biraz çevresel faktörlerden zaten çürüyo. inşallah ana dişleri sağlam çıkar.:ecrin_bebek:

benimde kızım 5.ayı bitirdi...genel bir kontrol için doktora götürdüğümde dişleri kaşınıyor sanırım dedim..oda 15-20 güne çıkacak dedi...çok huysuz ..iştahsız...uyumuyo...uyutmuyoda ::1:bide çalışınca daha da zor.. Allah herkese kolaylıklar sabırlar versin...ama güzelde ya yeni değişimlerini görmek ....

benimde kızım 5.ayı bitirdi...genel bir kontrol için doktora götürdüğümde dişleri kaşınıyor sanırım dedim..oda 15-20 güne çıkacak dedi...çok huysuz ..iştahsız...uyumuyo...uyutmuyoda ::1:bide çalışınca daha da zor.. Allah herkese kolaylıklar sabırlar versin...ama güzelde ya yeni değişimlerini görmek ....

aynen öyle çalışınca çok zor oluyor. dişler çıkınca biraz biraz rahatlıyoruz. seninkiler iyi samanyolu erken çıkartıyor.

Back