Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar öncelikle tüm TÜRK - İSLAM aleminin RAMAZAN BAYRAMI mübarek olsun ben bir aydır dişim yüzünden çok acı çekiyordum diş hekimini aradığımızda sekreteri sadece bayramdan sonra yerlerinin olduğunu söyledi sabrettim bekledim ama bayramın ilk günü bir uyandım ki dişim yani sol yanagim davul gibi şişmiş dislerimi fircalasamda gecmedi akşama nişanlım ve ailesi bayramlasmaya geleceklerdi çok kötü canım yanıyordu yine sabrettim bayramın ikinci günü oldu aynaya bir baktım daha kötü olmuş sol yanagim ve gözüm çok kötü dahada şişmiş gözüm resmen kaybolmuş gibiydi sabah yüzümü yıkarken gözümün köşesini bulupta yikamakta zorlandım ve yaylaya gitmemiz gerekiyordu aynaya baktıkça morelim dahada bozulup ağlıyordum devlet hastanesinin aciline gittik bana çok afedersiniz kalçadan iğne yaptılar largopen ve etolfort ictigimi söyledimdevam et dedi çıktık yaylaya gittik aksama kadar yaylada oranın doğal sularını içtik şelaleler e gittik yüzümün gözümün sisigi komple indi hiç birşey kalmamıştı akşam tekrar uyudum bu sabah bir baktım ki yine gözümü açmakta zorlanıyorum gözüm ve yanagim şişmiş yayla suyunu içmeye devam ettim hapları da sabah akşam içtim şimdi yine sisligi azaldı gözümün indi yasağının biraz kaldı ya yarın sabah yine aynı olursa korkusu var lütfen yardımcı olur musunuz 11 temmuz pazartesi doktor randevum var o zamana kadar ne yapabilirim
Enfeksiyon köke ve çevre kemiğe yayılmış muhtemelen. Antibyotik başlatmadılar mı acilde? Yapabileceğiniz 2 yol var, tuzlu suyla çalkalama, yanağınıza soğuk kompres uygulama..
Gorumcem sıcak suya bir bezi isla sicakken yanağına koy dedi bende yaptım zaten sonra daha kötü oldu şişlik ondan sonra başladı geçen gün akşam internette arastiriyordum bir baktım ki sıcak şeyler yayılmasına yol acarmis tuzlu suyla calkalayin yazıyordu uyumadan önce yaptım bir daha da çok şükür hiç olmadi arada bir ağrıyor ama sonra geçiyor yarın doktorda randevum var dişini çekerler diye çok korkuyorum
Ve buzkoymak hiç aklıma gelmemişti ama üst yazıda dedigim gibi şelaleler e gittik orada suyun gözü denilen yer yani doğal su pinarlari vardı ve orada su buz gibi çok soğuk çıkıyor oradan defalarca su içtiğim halde dişim bir kere bile dışlaması ve bütün ağrısı geçmişti sisligide geçmişti bir gün sonra yine şişlik oldu ama oradaki pınar sularından içinde yine geçmişti en son durumda yatmadan önce tuzlu suyla calkalayinca bir daha çok şükür hiç sismedi yani soğukluk dişe iyi geliyor ve sıcak su gibi sıcak şeyler ise enfeksiyonun dağılmasına yol açıyor
Enfeksiyon köke ve çevre kemiğe yayılmış muhtemelen. Antibyotik başlatmadılar mı acilde? Yapabileceğiniz 2 yol var, tuzlu suyla çalkalama, yanağınıza soğuk kompres uygulama..
Bugün dis hekimine gittim baktıdişini şöyle fircala dedi yemek yerken arasına birşeyler mi kaçıyor dedi bilmiyorum ki hiç farketmuyorum bile dedim orayı şöyle fircala ve dis ipi kullan bir hafta dene eğer ağrısı olursa gel kaplama yapalım dedi disimi çekerler diye çok korkuyordum ama diş kaplaması nasıl birşey bilmiyorum
Bugün dis hekimine gittim baktıdişini şöyle fircala dedi yemek yerken arasına birşeyler mi kaçıyor dedi bilmiyorum ki hiç farketmuyorum bile dedim orayı şöyle fircala ve dis ipi kullan bir hafta dene eğer ağrısı olursa gel kaplama yapalım dedi disimi çekerler diye çok korkuyordum ama diş kaplaması nasıl birşey bilmiyorum
Panoramik film almadı mı? Yani kusura bakmayın ama dişiniz yüzünüzü şişirecek hale gelmişse diş ipi kullan, fırçaladan daha öte olması gerekir, kaplama ile sorunun giderilebileceğini düşünmüyorum.. Dişte problem varsa ne olacak? kaplamayı söküp yeniden mi yapacak? Umarım film almış ve ona göre değerlendirmiştir hekiminiz yok almadı ise başka hekime gidiniz..!
Hayır film almadisadece baktı ağrıyan disime ve yanındaki dişlere hafifçe vurdu bu ağrıyor mu dedi evet dedim bu dedi hayır dedimsonrada dedigim gibi yemek yerken birşeyler mi kaçıyor dedi ben de bilmiyorum ki farketmuyorum bile sol yanagim gözümle de birlikte çok kötü şişti sabah şişmiş halde uyanıyorum aksama geçiyor ama diğer gün tekrar sisiyor dedim o da disinin arasına yiyecek kaçmış oda iltihap yapmış dedi şöyle fircala diye gösterdi ve diş ipi kullan bir hafta dene gecmezse gel kaplama yapalım dedi bizim aile doktorumuz gibi birisi devlette değil özel kliniği var ve aşırı tutulan birisi babamin ve ailedeki herkesin implantini o yaptı o yuzden güveniyordum ama şimdi siz böyle diyince tedirgin oldum