• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişimde kist çekti nasıl tedavi olmalıyım

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
ağrıyan dişim için doktora gittim filmi çıktı ve dişimde kist bulundu,yalnız özelde yaptırısam 2 ay tedavi süreciniz dedi,hastaneye gidersem bir günde alınacak hangisi daha sağlıklı olur,özelde bu arada 500 tl doktor acıkcası fazla buldum,vede kisti alınan diş ağrır mı? bu arada bu dişim bayağ küçük ne tür kaplama yaptırmalıyım laminate olmaz sanırım diş küçük oldugu için ???

Son düzenleme:
kuzeniminde 2 dişinde cıkmıstı onlar özelde yaptırdılar sanırım 1.5 milyara birde tam emin değilim ama kemikten fln yapılacak diyorlardı

peki kuzenin tedavisinde kisti 1 günde mi aldılar 2 3 ay gibi uzun bir süreçte mi yapıldı

ağrıyan dişim için doktora gittim filmi çıktı ve dişimde kist bulundu,yalnız özelde yaptırısam 2 ay tedavi süreciniz dedi,hastaneye gidersem bir günde alınacak hangisi daha sağlıklı olur,özelde bu arada 500 tl doktor acıkcası fazla buldum,vede kisti alınan diş ağrır mı? bu arada bu dişim bayağ küçük ne tür kaplama yaptırmalıyım laminate olmaz sanırım diş küçük oldugu için ???

tedavinizi özelde yaptırmanızı öneririm.çünkü bu tedavi bir günde halledilmez.sonrasında sorun yaşamak istemiyorsanız daha özenli bir tedavi seçeneğini tercih edin.
kisti alınan diş eğer tam olarak temizlenmiş ise bir hafta kadar biraz sorun olabilir ama devamında ağrınızın geçmiş olması lazım.
metal destekli porselen yada zirkonyum kaplama yaptırabilirsiniz

cevabınız için teşekkür ederim bende özelde yaptırmaya karar verdim,zirkonyum acaba doğal görünümlü dişmi oluyor

canım benim ön dişelerimde de kist var bu zararlı kanser gibi bişey mi ben çok korkuyorum senin dişinde apse sonrası falan mı oldu böyle

Back