• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dişim

bhrhvn

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
107
56
18
29
Mrb arkadaşlar ben bugün dişimi kanal tedavi ve dolgu yaptırdm acaba fırçalayabilir miyim. Doktorumu aradım ulaşamadım biraz endişeliyimacaba fırçalasam birşey olur mu

Mrb arkadaşlar ben bugün dişimi kanal tedavi ve dolgu yaptırdm acaba fırçalayabilir miyim. Doktorumu aradım ulaşamadım biraz endişeliyimacaba fırçalasam birşey olur mu

Fırçala tabii ki.

Dipnot: kanal, dolgu, implant vb bir sürü diş tedavisi geçirmiş bir insan evladı.

Sert fırçalama diş etine fazla getirmemeye çalış fırçayı doktorun derdi zaten bi zararı olsaydı büyük ihtimal...

2 saat birşey yemeyip,bugün o tarafla bişey yememen yeterli,fırçalamanın zararı olacağını sanmıyorum,ama yinede bugünlük oraya hassas olsan iyi olur..

Bastirmadan ve yumuşak fırçayla fırçala canım geçmiş olsun.

ay bence elleme ya bır gece furcalanmayıversın hassasıyet fena bısey :( agrırsa falan gece gece ugrasma yat uyu bacım

Ben gecen hafta dolgi yaltiridm dra sormustum fircalayabilirmiyim diye fircalayabilirsin demisti

Fircalayabilirsin tabii ki. Ama kanal tedavisi dis etini biraz hassaslastirdigi icin biraz dikkatli davran.

fırçala

Herkese çok tşk ederim fırçaladım yavaşca öpüyorum sizleri iyi geceler canlar

Back